Confidenţialitate

Johnny Depp aproape de pragul falimentului – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Johnny Depp a vorbit deschis despre viața lui  din ultimii ani, într-un interviu pentru revista britanică GQ.

După ce s-au scris sute de articole despre problemele sale financiare, sănătatea precară sau agresarea fostei soții, actorul recunoaște că de ceva timp nu îi este prea bine.

 „Ultimii ani s-au simțit de parcă aș fi intrat, fără voia mea, într-o situație oribilă. Și mă doare”, a declarat Depp pentru GQ.

Cel mai mult îl deranjează situația lui financiară care este cât se poate de complicată, iar Depp dă vina pentru asta pe TMG firma de management pe care a dat-o în judecată.

Este scârbos să vorbesc despre bani dar, pe bune, când tocmai terminasem filmările la Pirații din Caraibe 5, managerii mi-au spus: Oh, trebuie să-ți vinzi casa din Franța. Situația era urâtă ca dracu. Și asta în condițiile în care, onorariul meu – și sunt jenat să spun asta – doar pentru Pirații 5 a fost de 35 de milioane de lire. Apoi, după film, eu am plecat în luna de miere și, când eram în vacanță, am primit un telefon de la un tip, iar eu am reacționat ceva de genul: Cum? Nu înțeleg? Cum s-a putut întâmpla așa ceva?”, a mai povestit Depp.

Firma care îi administra averea lui Depp are alt punct de vedere și spune că l-a avertizat în mod repetat pe acesta despre faptul că cheltuie mai mult decât este cazul.

Actorul susține că nu era treaba lui să se ocupe de cifre și că avea impresia că face destui bani cât să nu țină seama cât risipește: „Eu nu cred că trebuia să mă implic foarte mult în cifre, cât câștig, cât cheltui. Tot ceea ce știam era că făceam destui bani și că totul ar fi trebuit să fie bine. Nu ar fi trebuit să dispară așa repede. Așa că atunci când am aflat, am început războiul”.

TMG a susținut însă că Johnny Depp nu a ținut niciodată cont de sfaturile de a cheltui cu măsură și că mai bine de 20 de ani, el a risipit cam 2 milioane de dolari pe lună.

Actorul a făcut achiziții extravagante. A investit 75 de milioane de dolari în 14 proprietăți, inclusiv într-un castel din Franța, un lanț de insule din Bahamas, câteva case la Hollywood și o fermă de cai în Kentucky.

De asemenea, a cheltuit 18 milioane de dolari pe un iaht, a cumpărat 45 de mașini de lux și a dat mai bine de 700.000 de dolari, în fiecare lună, pe vinuri scumpe, avioane private și pe salariile unui staff de 40 de persoane.

Alți bani s-au dus pe opere de colecție. Conform firmei de management, Depp a cumpărat, de-a lungul timpului, 200 de opere de artă semnate Andy Warhol, Klimt și alți maeștri, 70 de instrumente muzicale de colecție și alte obiecte din lumea filmului.

Cel mai rău este că am pierdut câștigurile viitoare, care erau pentru copiii mei, știi? Fac tot felul de chestii pentru copiii mei, omule. Sunt sigur că nu a fost ușor pentru puștiul meu de 14 ani să meargă la școală și colegii să-i spună: Hei, citește ce scrie în revista asta, omule”, a mărturisit Johnny Depp pentru GQ.

Actorul se judecă acum cu firma de management pe care o acuză de gestionare proastă a averii și de faptul că a complotat cu fosta soție care, în urma divorțului, l-a lăsat cu o gaură de 7 milioane de dolari în buget.

Articole similare

Amber Heard recunoaște că nu a donat cei 7 milioane de dolari primiți de la Johnny Depp, deși anteri...

Amber Heard a revenit în boxa martorilor la tribunalul din Virginia, unde juraţii analizează acuzaţi...

O petiție care își propune să o elimine pe Amber Heard din distribuția „Aquaman 2”, a trecut de 2 mi...

Petiția prin care se cere să eliminarea lui Amber Heard din distribuția filmului „Aquaman 2” a trecu...

Johnny Depp a depus mărturie în procesul de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard: „N-am dat ...

Johnny Depp a depus mărturie, marţi (19 aprilie), în procesul de defăimare împotriva fostei soţii Am...