Confidenţialitate

Johnny Depp a dat în judecată un jurnalist britanic după ce acesta a scris că își bate iubita

Celebrități, CoolNews
share

Starul seriei „Pirații din Caraibe” a dat în judecată trustul de presă News Group Newspapers, care deține publicația The Sun, și pe unul dintre jurnaliștii angajați la acest trust, Dan Wootton, din cauza unui articol publicat în 2018, în care Depp era prezentat drept „un bărbat care își bate soția„, informează Reuters.

Au depus mărturie în proces și Johnny Depp, dar și ultima lui soție, actrița Amber Heard, cu care a fost căsătorit în perioada 2015 – 2017.
Depp a susținut că nu a fost niciodată violent cu Amber Heard și cu nicio altă femeie și a precizat că fosta sa soție este cea care îl ataca și se comporta violent.

De cealaltă parte, Amber Heard a descris multiple incidente în care susținea că a fost agresată fizic de actor.

In concluziile asupra cazului, prezentate de avocatii apararii -care doresc sa demonstreze ca nu a fost vorba de o defaimare in articolul din 2018, pentru ca Johnny Depp isi batea intr-adevar sotia- avocatul Sasha Wass l-a prezentat pe actor ca pe un „dependent de droguri fara speranta”, pe care abuzul de substante halucinogene, gelozia si accesele de furie l-au transformat intr-un pericol real pentru partenera sa de atunci.

Wass a povestit ca abuzul de droguri il facea pe Johnny Depp sa nu-si poata controla furia si sa se metamorfozeze intr-un alter ego violent, pe care chiar actorul il numea Monstrul, si ca este posibil ca amintirea acestor momente sa fie cu adevarat stearsa din memoria actorului, din cauza abuzului continuu de droguri si alcool.

Articole similare

Disney i-a oferit lui Johnny Depp un contract de 300 de milioane de dolari pentru un nou film „Piraț...

Johnny Depp a răspuns zvonurilor conform cărora se va întoarce pentru un nou film al seriei Pirații ...

Amber Heard spune că încă îl mai iubește pe Johnny Depp

Amber Heard spune că se teme că va fi din nou dată în judecată de fostul soț, Johnny Depp, după ce a...

Johnny Depp câștigă procesul împotriva lui Amber Heard. Ambii au de plătit daune în valoare de milio...

Un juriu din statul american Virginia a hotărât, miercuri, că actrița Amber Heard l-a defăimat pe fo...