John Legend începe o colaborare muzicală cu Universal Music Group! Artistul lansează prima melodie alături de cea mai mare casă de discuri din lume – „You Deserve It All”

CoolNews, Muzică
share

John Legend, câștigătorul EGOT (Emmy, Grammy, Oscar, Tony Awards), semnează cu Republic Records, o divizie a Universal Music Group. Cel mai bine vândut cântăreț și compozitor marchează noul parteneriat prin lansarea unui single de sărbători, „You Deserve It All”. 

Sunt încântat să colaborez cu Republic Records în următorul capitol al carierei mele”, spune Legend. „Toți cei de la label au fost atât de minunati. Sunt încântat să incep această nouă călătorie artistică și creativă cu ei și aștept cu nerăbdare să împărtășesc muzică nouă în curând.

Nu există nimeni ca John Legend. El este superstarul desăvârșit al secolului 21, al cărui impact asupra culturii în întreaga lume continuă doar să se extindă. Suntem atât de onorați să ne unim forțele cu el, în timp ce lansează următoarea eră cu unele dintre cele mai puternice melodii ale lui de până acum”, adaugă Wendy Goldstein, presedintele Republic Records.

Piesa „You Deserve It All” a fost lansată în parteneriat cu LG Signature, un brand premium al LG Electronics. Legend a semnat ca ambasador pentru LG și a colaborat cu ei la o campanie de sărbători, „Legendary Gift: The Signature”.

Toate albumele anterioare ale Legend – un total de opt albume de studio, inclusiv albumul colaborativ din 2010 Wake Up! cu The Roots și LP-ul de sărbători din 2018, A Legendary Christmas – au fost lansate prin G.O.O.D. Music / Columbia sau direct prin Columbia. Debutul său din 2004, „Get Lifted”, rămâne albumul său de top, cu peste 2,8 milioane unităţi vândute până în prezent, potrivit MRC Data.

Albumul din 2013 al lui Legend, „Love in the Future”, rămâne cel mai mare album al său, cu 1,85 milioane de streamuri – mulțumită în mare parte hitului „All of Me”, balada care a devenit primul său single ce a ajuns in topul Billboard Hot 100, din 2014. „Bigger Love” este cel mai recent album al lui Legend.
„You Deserve It All” a fost produs de Raphael Saadiq și co-scris de Legend și Meghan Trainor. Duetul lui Legend și Trainor, „Like I’m Gonna Lose You”, a devenit al doilea hit din top 10 al lui Legend, in clasamentul Billboard Hot 100 în 2015, ajungând pe locul 8.

 

Articole similare

Una dintre cele mai mari case de discuri din lume lansează o scrisoare deschisă: De ce trebuie să pu...

Universal Music Group, a lansat astăzi o scrisoare deschisă legată de colaborarea cu platforma de so...

John Legend a lansat melodia "Free"

Într-un an rar în care John Legend nu a fost nominalizat la un premiu Grammy, câștigătorul EGOT și-a...

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a anunțat pe Instagram că a pierdut sarcina pentru cel de-al ...

Modelul Chrissy Teigen, soţia cântăreţului John Legend, a anunţat că a pierdut sarcina după mai mult...