Advertisement
Advertisement

John Legend a lansat melodia „Free”

CoolNews, Muzică, NEWS
share

Într-un an rar în care John Legend nu a fost nominalizat la un premiu Grammy, câștigătorul EGOT și-a făcut simțită prezența la spectacolul din 2022, debutând noua sa melodie „Free” la ceremonia de duminică, 3 aprilie.

Legend a onorat Ucraina cu spectacolul său live, apărând pe scenă la pian, în urma unei declarații a lui Volodymyr Zelensky. El a dat startul emoționantului single „Free”, o melodie pe care a lansat-o duminică, alături de cântăreața ucraineană Mika Newtown și poetul Lyuba Yakimchuk.
Câștigător de 12 ori al premiilor Grammy, Legend a primit cel mai recent premiul pentru Cel mai bun album R&B, în 2021, pentru Bigger Love, a treia oară când a câștigat la acea categorie.
Urcând pe scena de la MGM Grand Garden Arena, spectacolul Grammy a fost un fel de avanpremieră pentru viitoarea rezidență a lui Legend Love in Las Vegas, programată să înceapă la sfârșitul acestei luni la Zappos Theatre din Planet Hollywood Resort & Casino. Cântăretul a programat până acum 24 de concerte in locație, în perioada 22 aprilie – 29 octombrie.

În noaptea dinaintea premiilor Grammy, Legend a fost, de asemenea, onorat la un eveniment pre-gală Black Music Collective.

Articole similare

John Legend începe o colaborare muzicală cu Universal Music Group! Artistul lansează prima melodie a...

John Legend, câștigătorul EGOT (Emmy, Grammy, Oscar, Tony Awards), semnează cu Republic Records, o d...

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a anunțat pe Instagram că a pierdut sarcina pentru cel de-al ...

Modelul Chrissy Teigen, soţia cântăreţului John Legend, a anunţat că a pierdut sarcina după mai mult...

Chrissy Teigen si John Legend asteapta al treilea copil

Chrissy Teigen si John Legend asteapta al treilea copil. "Sarcina avanseaza vazand cu ochii si totu...