Confidenţialitate

Jimmy Fallon s-a apucat de cântat colinde împreună cu Ariana Grande și Megan Thee Stallion

CoolNews, Muzică
share

Gazda talk-show-ului „The Tonight Show” a făcut echipă cu celebra Ariana Grande și cu senzația momentului în rap, Megan Thee Stallion pentru a lansa o nouă melodie de Crăciun: It Was A… (Masked Christmas).

Colindul a fost compus pentru a răspândi gradul de conștientizare a vaccinării cu doza a treia (booster), în special acum cu varianta Omicron despre care nu se știe deocamdată mare lucru.

Gazda a dezvăluit în sfârșit proiectul în timpul episodului de luni seara din The Tonight Show cu Jimmy Fallon și a fost lansat oficial ieri (7 decembrie).

Videoclipul piesei îi surprinde pe cei trei în cadre specifice momentelor magice de Crăciun, de exemplu lângă brad sau pe pârtie, dar fără să lipsească și cele mai “trendy” accesorii ale momentului, precum masca de protecție sau uniforma de asistentă pe care o poartă Megan. Piesa este menită să îți transmită o stare de bine și să demonstreze că ne putem păstra simțul umorului și să vedem partea plină a paharului, chiar și în momente mai grele.

Inițial, anunțul acestei colaborări a fost făcut pe rețelele de socializare ale lui Jimmy Fallon, care a scris: „Nu-mi vine să cred că scriu asta, dar voi lansa un cântec de Crăciun însoțit și de un videoclip, împreună cu Ariana Grande și Megan Thee Stalion”.

Articole similare

SILVIU ANDREI ÎȚI PREZINTĂ TIK TOK SONG OF THE WEEK: Megan Thee Stallion - Megan's Piano

Nu mai e la modă să te lauzi cu câte share-uri ai făcut pe Facebook. Nici trendingul de pe YouTube n...

Ce înseamnă Crăciunul pentru artiștii din România: Holy Molly [by Oana Tache]

Crăciunul este cea mai frumoasă perioadă din an, iar asta nu o spunem noi. O spune aproape toată lum...

Am aflat rețeta de biscuiți de Crăciun pe care îi mănâncă Regina Angliei! Nu, nu e glumă

Dacă vrei să mănânci ca un rege de Crăciun, atunci ai noroc, pentru că patiserii de la Palatul Bucki...