Jimmy Fallon s-a apucat de cântat colinde împreună cu Ariana Grande și Megan Thee Stallion

CoolNews, Muzică
share

Gazda talk-show-ului „The Tonight Show” a făcut echipă cu celebra Ariana Grande și cu senzația momentului în rap, Megan Thee Stallion pentru a lansa o nouă melodie de Crăciun: It Was A… (Masked Christmas).

Colindul a fost compus pentru a răspândi gradul de conștientizare a vaccinării cu doza a treia (booster), în special acum cu varianta Omicron despre care nu se știe deocamdată mare lucru.

Gazda a dezvăluit în sfârșit proiectul în timpul episodului de luni seara din The Tonight Show cu Jimmy Fallon și a fost lansat oficial ieri (7 decembrie).

Videoclipul piesei îi surprinde pe cei trei în cadre specifice momentelor magice de Crăciun, de exemplu lângă brad sau pe pârtie, dar fără să lipsească și cele mai “trendy” accesorii ale momentului, precum masca de protecție sau uniforma de asistentă pe care o poartă Megan. Piesa este menită să îți transmită o stare de bine și să demonstreze că ne putem păstra simțul umorului și să vedem partea plină a paharului, chiar și în momente mai grele.

Inițial, anunțul acestei colaborări a fost făcut pe rețelele de socializare ale lui Jimmy Fallon, care a scris: „Nu-mi vine să cred că scriu asta, dar voi lansa un cântec de Crăciun însoțit și de un videoclip, împreună cu Ariana Grande și Megan Thee Stalion”.

Articole similare

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman

Megan Thee Stallion, cunoscută cântăreață americană de rap, se confruntă cu acuzații de hărțuire și ...

Ariana Grande a finalizat divorțul de Dalton Gomez. Care este suma pe care trebuie să o plătească ar...

La mai puțin de trei ani de la căsătorie, Ariana Grande și Dalton Gomez au decis să își despartă dru...

Ghid pentru alegerea celui mai potrivit cadou de Crăciun

Se apropie sezonul festiv, iar căutarea cadoului perfect pentru cei dragi poate fi o provocare, dar ...