Jax Jones și Bebe Rexha lansează ”Harder” – VIDEO

Muzică
share

Vara asta sună din ce în ce mai bine! La puțin timp după lansarea single-ului „One Touch” feat. Jess Glynne, Jax Jones lansează „Harder”, o colaborare incendiară cu Bebe Rexha.

Versurile ce însoțesc piesa aduc cu sine o notă jucăușă, dar și puțin acidă, fiind expresia clară a semnăturii lui Bebe Rexha. Împreună cu ritmul molipsitor și producția impecabilă susținute de Jax Jones, „Harder” are toate datele necesare pentru a deveni una dintre cele mai ascultate piese ale acestei veri.

„Eu și Camille avem o relație incredibilă și fiecare ne-am bucurat mult de succes. și – așa că, să îmi unesc forțele cu ea și cu Steve Mac (alături de care îmi doream enorm să lucrez) a fost o mare oportunitate de a încerca ceva diferit, de a-mi flexa toți mușchii pentru a crea muzică pop. Colaborarea cu Bebe Rexha a fost cireașa de pe tort. Este atât de cunoscută și se află abia la începutul carierei. este o piesă pentru nopțile petrecute în club, pe când este o piesă care îți va oferi un vibe bun pe întreaga durată a zilei”, declară Jax Jones.

Articole similare

Jax Jones face echipă cu Zoe Wees pentru “Never Be Lonely”

Jax Jones face echipă cu Zoe Wees pentru “Never Be Lonely”. Jax Jones a condus fără îndoială topuril...

“CRYSTALLISE”, noua piesă Jax Jones (AUDIO)

Jax Jones se pregătește cu o nouă piesă de lansarea unui nou EP, “Deep Joy”, ce va apărea pe 2 iulie...

Topic face echipă cu Bebe Rexha pentru piesa “Chain My Heart” (VIDEO)

Topic face echipă cu Bebe Rexha pentru piesa “Chain My Heart”, una care are șanse să se numere print...