Confidenţialitate

Jax Jones și Bebe Rexha lansează ”Harder” – VIDEO

Muzică
share

Vara asta sună din ce în ce mai bine! La puțin timp după lansarea single-ului „One Touch” feat. Jess Glynne, Jax Jones lansează „Harder”, o colaborare incendiară cu Bebe Rexha.

Versurile ce însoțesc piesa aduc cu sine o notă jucăușă, dar și puțin acidă, fiind expresia clară a semnăturii lui Bebe Rexha. Împreună cu ritmul molipsitor și producția impecabilă susținute de Jax Jones, „Harder” are toate datele necesare pentru a deveni una dintre cele mai ascultate piese ale acestei veri.

„Eu și Camille avem o relație incredibilă și fiecare ne-am bucurat mult de succes. și – așa că, să îmi unesc forțele cu ea și cu Steve Mac (alături de care îmi doream enorm să lucrez) a fost o mare oportunitate de a încerca ceva diferit, de a-mi flexa toți mușchii pentru a crea muzică pop. Colaborarea cu Bebe Rexha a fost cireașa de pe tort. Este atât de cunoscută și se află abia la începutul carierei. este o piesă pentru nopțile petrecute în club, pe când este o piesă care îți va oferi un vibe bun pe întreaga durată a zilei”, declară Jax Jones.

Articole similare

Jax Jones și Bebe Rexha lansează ”Harder” - VIDEO

Vara asta sună din ce în ce mai bine! La puțin timp după lansarea single-ului „One Touch” feat. Jess...

Katy Perry a salvat o vedetă de haterii de pe rețelele de socializare

Când vine vorba de hateri, vedetele mereu se vor ajuta între ele. Cum Katy Perry a fost mult timp hu...

#instalove: Bebe Rexha

Inimioara lui Alice, pe Instagram, merge astăzi la Bebe Rexha! "Atunci când eşti vedetă, până şi ...