James Corden a primit interdicție la un restaurant din New York după ce s-a comportat „ca un nesimțit”

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

James Corden este gazda The Late Late Show de ani de zile, dar se pare că are multe de învățat despre cum să fii un oaspete bun. Luni, prezentatorul de televiziune și-a primit în mod public interdicția de a mai călca în restaurantul de lux din New York, Balthazar, chiar de la proprietarul Keith McNally, care l-a numit pe Corden „cel mai abuziv client” printr-o postare pe Instagram.

Proprietarul restaurantului și-a început postarea numindu-l pe Corden „un mic cretin” și a povestit două momente despre presupuse cazuri de „purtare neadecvată” cu personalul restaurantului. Primul susține că James a fost „extrem de nesimțit” cu managerul de restaurant și le-a spus: „Adu-ne încă o rundă de băuturi. Și, de asemenea, aveți și voi grijă de toate băuturile noastre de până acum. Dacă nu, voi scrie recenzii urâte despre voi.

Postarea sugerează că o a doua întâlnire a avut loc recent, pe 9 octombrie, când Corden și soția sa, Julia Carey, erau la Balthazar pentru un brunch. Corden ar fi cerut ca mâncarea soției sale să fie schimbată din cauza amestecării albușurilor cu gălbenușul de ou, iar o eroare ulterioară legată de garnitură l-a făcut pe Corden, conform raportului managerului, să înceapă „să țipe ca nebun: ‘Nu poți să-ți faci treaba! Nu-ți poți face treaba! Poate ar trebui să intru în bucătărie și să gătesc eu omleta!’

Recent, patronul restaurantului a revenit pe Instagram și a declarat că îi va ridica restricția vedetei, după ce și-ar fi cerut scuze.

Articole similare

Absolut toate Late Night Show-urile din Statele Unite i-au adus un omagiu lui Kobe Bryant - VIDEO

De la Ellen Degeneres și James Corden, la Jimmy Kimmel și Fallon, toate Late Night Show-urile din St...

Billie Eilish a mărturisit că este cel mai mare fan Justin Bierber la Carpool Karaoke - VIDEO

Probabil că știți deja de existența show-ului de peste ocean al lui James Corden. Acesta prezintă un...

Cum a făcut Celine Dion o nebunie de Carpool Karaoke - VIDEO

James Corden a scos-o la o plimbare prin Las Vegas pe ea, pe Celine Dion și a avut parte de un Carpo...