Absolut toate Late Night Show-urile din Statele Unite i-au adus un omagiu lui Kobe Bryant – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

De la Ellen Degeneres și James Corden, la Jimmy Kimmel și Fallon, toate Late Night Show-urile din Statele Unite i-au adus un omagiu celui care a fost, fără dubiu, unul din cei mai mari jucători ai NBA din istorie. Ce putem remarca la fiecare dintre ei este emoția vădită cu care vorbesc despre cel care le-a fost, pe rând, idol, invitat sau prieten.

Începem cu Jimmy Kimmel, cel care și-a dedicat o întreagă emisiune pentru a-l omagia pe Kobe Bryant. Acesta și-a început show-ul spunând: „Show-ul din seara asta va fi diferit față de cele de până acum. Nu avem public în studio, pentru că mergând înainte cu glumele și comedia nu ar fi reprezentat o variantă deloc corectă, luând în considerare ce s-a întâmplat duminică. Kobe Bryant era un erou în sensul în care Superman este un erou. Era atât de mare încât părea din altă lume.”

Jimmy Fallon și-a adus aminte de momentul în care cei doi s-au cunoscut și au mers împreună să ia bere pentru a salva o petrecere la care niciunul nu cunoștea prea multă lume: „Kobe era atât de puternic, atât de creativ și inspirațional, încât în capul meu, părea că o să îl avem pe vecie alături de noi. L-am întâlnit pe Kobe când avea 17 ani, iar eu 21, el fiind proaspăt jucător la L.A. Lakers. (…) Să-l onorăm pe Kobe urmându-i exemplul. Iubiți-vă familia, prietenii și oamenii cu care lucrați, și depășiți-i pe toți ceilalți în sala de forțe.

Ellen Degeneres, cel mai longeviv host de Late Night din Statele Unite a spus, la începutul show-ului: „Vă mulțumesc că sunteți aici, apreciez astăzi, mai mult decât am apreciat vreodată, iar mâine voi aprecia mai mult decât astăzi, pentru că viața e scurtă. Ieri a fost duminică, se întâmplă să fi fost ziua mea și să fi fost Premiile Grammy; n-am câștigat, dar nu contează. Ieri am primit vestea tragică despre Koby Briant și totul s-a schimbat într-o secundă. Viața e scurtă și fragilă și nu știm cât de multe aniversări avem, deci doar încercați să sărbătoriți viața!

James Corden, cel pe care cu siguranță îl cunoașteți măcar de la Carpool Karaoke, și-a început show-ul spunând: „E încă extrem de greu de procesat știrea de ieri cu faptul că l-am pierdut pe Kobe Bryant. Îmi aduc aminte momentul când Kobe a fost pentru ultima dată la acest show. Era proaspăt retras și mi s-a părut extraordinar cu un om care a făcut atât de multe în sport, o legendă, poate fi încântat de faptul că, pentru o perioadă, va putea să fie un părinte pentru fiicele sale și un soț mult mai apropiat pentru soția sa, Vanessa. Aș vrea să spun ceva și totul să aibă dintr-odată sens, dar nu îmi găsesc cuvintele. Voi spune doar atât: luați-vă un moment, sunați pe cineva drag și spuneți-le cât de mult ține-ți la el/ea.

Conan O’Brien și-a amintit despre cealaltă calitate foarte importantă a lui Kobe, pe lângă sport, aceea de a fi extrem de amuzant: „A fost un invitat incredibil. Știți, ca superstar, nu trebuie să fii un invitat incredibil, dar el pur și simplu era, având întotdeauna publicul de partea lui. Ăsta este omul la care m-am gândit în ultimele 24 de ore și asta este amintirea pe care vreau să o împărtășesc cu voi astăzi.”

Foto: Yahoo Sports

Articole similare

Dr. Dre a dezvăluit că Eminem urmează să lanseze un nou album. Ce s-a aflat până acum

Eminem se pregătește să lanseze un nou album, la patru ani de la cel mai recent. Marți seara (19 ...

James Corden a primit interdicție la un restaurant din New York după ce s-a comportat „ca un nesimți...

James Corden este gazda The Late Late Show de ani de zile, dar se pare că are multe de învățat despr...

Jimmy Fallon s-a apucat de cântat colinde împreună cu Ariana Grande și Megan Thee Stallion

Gazda talk-show-ului „The Tonight Show” a făcut echipă cu celebra Ariana Grande și cu senzația momen...