Jack Nicholson spune că ar prefera mai mult „să stea sub un copac și să citească” decât să mai joace

Celebrități, CoolNews, Filme, NEWS
share

Tehnic, Jack Nicholson nu și-a anunțat retragerea oficială din industria cinematografică, dar se pare că încă se bucură de timpul liber. Într-un episod recent al WTF cu Marc Maron, vechiul prieten al actorului, Lou Adler, a spus că încă refuză roluri în favoarea altor activități mai relaxante, cum ar fi, să zicem, „să stea sub un copac și să citească o carte”.

Interviul s-a încheiat când Maron l-a întrebat pe Adler ce mai face Nicholson: „Face tot ce vrea să facă”, a răspuns Adler, amintindu-și despre meciurile cu Lakers la care cei doi au participat adesea împreună. „Vrea să tacă. Vrea să mănânce ce vrea. Vrea să trăiască viața pe care și-o dorește.

Un prieten de-al meu a vrut să-l pună într-un film”, și-a amintit Maron. „Și a avut o conversație cu el. Dar Jack i-a zis clar: „Nu vreau. Știi ce am făcut azi? M-am așezat sub un copac și am citit o carte.” Adler a râs și i-a răspuns: „Sună a Jack.

Nicholson nu a mai apărut într-un lungmetraj de la comedia lui James L. Brooks din 2010, How Do You Know. În 2017, a anunțat că a semnat pentru a juca într-un remake în engleză al filmului germano-austriac Toni Erdmann, dar a renunțat la proiect.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Festivalul de Film de la Cannes: 78 de ani de cinematografie de calitate

Festivalul de Film de la Cannes este unul dintre cele mai prestigioase și celebre festivaluri de fil...

Kanye West se gândește la o carieră în lumea filmelor pentru adulți

Kanye West a declarat de mai multe ori că dependența sa de pornografie i-a „distrus” familia. Acum p...

Două filme românești, incluse în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Cannes...

Două filme românești au fost incluse în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la...