Confidenţialitate

J Balvin s-a apucat să cânte heavy metal și tocmai a lansat o piesa cu Metallica – VIDEO

Muzică
share

Tot mai mulți artiști își schimbă stilul de muzică cu care s-au lansat. Unii trec de la rap la trap, alții de la pop la manele și tot așa. J Balvin pare că vrea și el să încerce alte genuri și a lansat de curând un remake după celebra piesă „Wherever I May Roam” a celor de la Metallica cu ocazia celebrării a 30 de ani de la lansarea Black Album.

J Balvin are 35 de ani și este un cunoscut cântăreț de reggaeton din Columbia. În acest moment cucerește din nou topurile internaționale cu piesa compusă în colaborare cu Skrillex „In The Getto”. În Virgin Radio HOT 30 se află pe locul 3 în această săptămână.

La începutul verii, trupa Metallica a anunțat că urmează să celebreze 30 de ani de la lansarea „Black Album” prin lansarea mai multor colaborari cu diverși artiști din zona muzicală, atât rock cât și alte genuri muzicale.  Așa a ajuns și J Balvin să combine reggaeton cu heavy metal pe piesa „Wherever I May Roam”, dar fanii celor de la Metallica nu au părut foarte fericiți. Ce-i drept, nu e o combinație tocmai obișnuită însă se pare că în alte cazuri a funcționat.  Piesa „The Unforgiven” în varianta 2021 se bucură de prezența duo-ului din Mexic Ha*Ash care pare că nu a stârnit chiar atâtea controverse.

J Balvin nu a mai făcut astfel de combinații de genuri dar a mai compus cu mulți alți artiști. În 2014 a lansat prima piesă în colaborare cu un artist străin și astfel a marcat și prima colaborare cu un artist din România. „Cola Song” se află pe albumul „LatINNA” al artistei.

J Balvin ar fi trebuit să concerteze în 2019 și în România însă concertul acestuia s-a anulat. Noi suntem siguri că va cânta și pe la noi în perioada următoare pentru că are extreme de mulți fani. Cum ar fi să-l vedem pe scenă alături de Metallica?

Articole similare

INNA lansează Wherever You Go, în colaborare cu faimosul cântăreț turc Reynmen

Cu un fanbase combinat de peste 20 de milioane de fani pe platformele online, INNA și Reynmen își un...

INNA, primul artist român care a cântat pe scena de la Tomorrowland în fața a 200 000 de oameni

În acest weekend, INNA a marcat un nouă reușită semnificativă în carieră: artista a urcat pe scena d...

INNA, 10 miliarde de vizualizări și stream-uri în întreaga carieră de până acum

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră impresionantă și la nivel inte...