I’Velo, NELIMITAT !

CoolNews, Tech
share

Începând din 26 august, serviciile de bike-sharing I’Velo Urban și cele de închiriere biciclete I’Velo Relax sunt unificate prin aplicația I’Velo.
Clienții vor avea acces nelimitat la cele două sisteme (Relax și Urban) cu ajutorul aplicației sau a cardului de membru. Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play sau Apple Store, iar cardul poate fi achiziționat din centrele Relax sau sediul Urban din Dorobanți (str. Profesor Ion Bogdan, nr 21).

Noul concept I’Velo Nelimitat își propune să ajute și mai mult la fluidizarea traficului din București și să contribuie la o mai mare mobilitate urbană. Accesul mult mai usor la cele două sisteme înseamnă o preocupare continuă a creșterii gradului de satisfacție a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate și simplu de folosit.

De acum, I’Velo NELIMITAT înseamnă că un utilizator se poate plimba nelimitat cu bicicleta în sesiuni de câte 2 ore cu mențiunea că poate activa butonul de Extra time oricând, înainte de expirarea celor 2 ore, pentru a prelungi sau nu sesiunea de pedalat. Acesta este modul de a verifica statusul bicicletei si că nu vor apărea costuri suplimentare.

Cele mai importante noutăți:

De acum, utilizatorii au acces nelimitat la cele două sisteme (Relax și Urban) cu ajutorul aplicației  I’Velo sau a cardului de membru.

Închirierile se fac pe baza unui abonament (lunar/ anual) sau se poate plăti doar cât folosești, când folosești.

Pentru a deveni membru, se prezință actul de identitate într-un centru I’Velo sau se înregistrează contul direct în aplicația mobilă sau pe pagina noastră web.

Un abonament îți dă practic acces nelimitat la orice bicicletă, din orice oraș, inclusiv la stațiile automatizate din București.

Asta înseamnă că poți începe prin a iniția o închiriere de 120 de minute pe care ulterior o poți prelungi, cu alte 120 de minute, de câte ori vrei tu

Pentru închirierea bicicletelor poți folosi un card de membru I’Velo sau aplicația noastră mobilă

Plățile se poț face direct din aplicația mobilă sau de pe pagina noastră www.ivelo.ro

Toate detaliile contului utilizatorului se găsesc pe pagina ivelo.ro/contul meu sau direct în aplicația mobilă.

Principalele obiective sunt încurajarea oamenilor să folosească bicicletele pentru deplasarea rapidă în zonele aglomerate din oraș, cât și ca modalitate de recreere.

Misiunea noastră de a promova mersul pe bicicletă ca mijloc de transport în beneficiul populației continuă și nu doar în săptămâna mobilității! Prin unificarea celor două proiecte, ne dorim să convingem cât mai multe persoane că bicicleta este un mijloc de transport utilitar, rapid, accesibil, dar și un mijloc de relaxare, vital într-o capitală europeană. Să nu uităm că bicicleta reprezintă o soluție pentru diminuarea impactului uman asupra climei și o tranzitie către un mediu mai curat și o societate mai sănatoasă”, Raluca Fiser, Președintele World Cycling Alliance și Green Revolution.

Bicicletele se pot închiria și returna de la orice centru I’Velo Relax sau din stațiile I’Velo Urban, în măsura disponibilității acestora și programului de funcționare.

Cu peste 1.000 biciclete 8 centre Relax, la nivel national și 15 stații Urban în București, I’Velo va asigura cetațenilor o mai bună mobilitate.

Mai multe informații și detalii despre proiect, găsiți accesând site-ul www.ivelo.ro.

Articole similare

Studiu Ipsos: 51% dintre români vor să închirieze o bicicletă după perioada de criză

51% dintre români vor să închirieze o bicicletă după perioada de criză Mersul pe bicicletă este una...

Testeză noile trotinete I’Velo!

Asociația Green Revolution în parteneriat cu Raiffeisen Bank și Kaufland România anunță lansarea pri...