Îți place să călătorești? Te poți înscrie în Open World Travelers

CoolNews, Viral
share

Motorul gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro lansează Open World Travelers, un nou tip de program pentru creatorii de conținut cu cel puțin 1000 de followeri

Open World Travelers este un nou proiect de engagement care își propune ”să creeze o comunitate de oameni care cred în puterea călătoriilor de a deschide minți și a crea o lume mai bună, mai tolerantă”, după cum transmit reprezentanții companiei.

Pasionații de călătorii care nu sunt deja membri ai programului de ”Afiliere momondo” sau ai programului ”momondo Open World Ambassador” pot aplica pentru a deveni membri ai noii echipe de ambasadori ai călătoriilor la adresa https://momondo.typeform.com/to/sKKEPj.

Cerințele pentru participare

Noua comunitate va fi formată din oameni care adoră să călătorească și să își împărtășească experiențele cu ceilalți, ajutându-ne să inspirăm cât mai mulți români să călătorească în jurul lumii cu mintea deschisă și fără prejudecăți, se arată într-un comunicat trimis Virgin Radio Romania.

Pe lângă interesul sporit pentru călătorii, este necesar cel puțin un cont pe o platformă de socializare cu minim 1000 de followeri. Conținutul paginii sau blogului trebuie să fie în limba română iar aplicațiile trebuie depuse cât mai curând, pentru că programul va începe în cursul acestei primăveri.

FOTO:  Sunyu / Unsplash
Articole similare

Îți place să călătorești? Te poți înscrie în Open World Travelers

Motorul gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro lansează Open World Travelers, un nou tip de ...

Un nou instrument AR va reduce grijile românilor privind dimensiunile bagajului de mână

Călătorii își pot măsura bagajul de mână, asigurându-se că acesta nu depășește dimensiunile maxime i...

Dragoste în vacanță. 1 din 3 români ar continua o relație începută în vacanță

Tu ce faci când mergi în vacanță? Explorezi locuri sau te îndrăgostești? 32% dintre românii care au ...
X