[INTERVIU] Selin: Sper să ajung în România cât de curând

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Selin, care își reflectă pasiunea ei pentru muzică încă din copilărie și care a înflorit prin educația ei muzicală din Londra, și-a debutul cu cântecul ei fascinant, „Gipip Gel”, care este o combinație perfectă de versuri turcești / engleze și sunet armonios.

După succesul său notabil în 2021 cu cântecul ei bilingv, ea a lansat, de asemenea, o versiune completă în limba engleză a aceluiași proiect: „Give and Take”. La sfârșitul lunii februarie 2022, Selin s-a întors cu o altă baladă bi-linguală: „ASI”. „ASI” este un cântec bilingv compus cu mari muzicieni precum Ozan Bayrasa și Onur Özdemir, care au povești de succes pentru crearea unor hituri pop turcești. Selin este clasată în lista New Music Friday a 16  țări, cu cel mai recent album în limba engleză, „COOL”, și deja atrage atenția în Asia, Marea Britanie, Balcani și Europa de Est.

În 2022 Selin a lansat alături de Roxen, piesa „Enemies”.

,,A fost o reală plăcere să colaborez cu Roxen pentru această piesă. E super tare să lucrezi cu ea. Acesta este de fapt primul meu featuring, duet cu o artistă! Sunt super încântată! E uimitor cum muzica poate conecta automat oameni, care nici măcar nu s-au cunoscut înainte, să creeze ceva împreună.” spune Selin.

Pentru că ne place de ea, am decis să stăm puțin de vorbă și a ieșit un super interviu: 

 

Virgin Radio Romania: În limba română, „Selin” este o floare. Dacă tu ai fi o floare, ce floare ai fi?

Selin: Hmm, presupun că aș fi un crin! 

 

Virgin Radio Romania: Se vorbește pe internet despre o revenire a Turciei la Eurovision. Unii oameni te-ar propune pe tine pentru a le reprezenta țara. Ce părere ai?

Selin: Mi-ar plăcea foarte mult! Ar fi puțină presiune, dar ar fi și o onoare. 

 

Virgin Radio Romania: Turcia este destul de apropiată de România. Vezi asemănări între cele două țări?

Selin: N-am văzut foarte mult din România, așa că nu am foarte multe cunoștințe ca să pot compara în detaliu. Totuși, pot să recunosc similitudinile gastronomice! 

 

Virgin Radio Romania: Ai lansat o piesă cu Roxen, unul dintre cei mai mari artiști ai generației ei din România. Cum a fost colaborarea?

Selin: A fost foarte tare! Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu ea, am simțit încă de la început că am o soră. Totul a fost, de asemenea, foarte ușor pentru că țineam legătura prin video-call-uri. Sper să ajung să vizitez România curând. 

 

Virgin Radio Romania: Care sunt planurile tale de viitor? Vei pleca în vreun turneu? De asemenea, te gândești să incluzi și România? 

Selin: Pe viitor vreau să continui să fac ce fac în acest moment, dar la o scară mult mai mare, poate chiar globală. Și dacă voi pleca în turneu, CU SIGURANȚĂ voi veni și în România! Ar fi uimitor!

Articole similare

Te pregătești pentru un nou job? Vezi aici pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a fi candidatul ...

Pregătirea pentru un nou job important poate fi un proces provocator și plin de emoții, dar cu o pla...

INTERVIU EXCLUSIV | Martin Österdahl (director executiv Eurovision): Motivația de a lucra în industr...

Născut și crescut în Suedia, Martin Österdahl are o carieră lungă și impresionantă în domeniul media...

Roxen lansează călătoria spre „Infinit”. Ascultă noua ei piesă chiar aici

După ce Roxen ne-a lăsat să ne bucurăm de piesa ,,Cenușă”, artista revine cu o piesă care să vă atin...