Confidenţialitate

INTERVIU EXCLUSIV: Henriette Confurius, starul din „Tribes of Europa”: „Personajul favorit este cel jucat de Ana Ularu” – VIDEO

CoolNews, Filme
share

Ionuț Bodonea a realizat o serie de interviuri cu starurile noului serial Netflix, încă nelansat, „Tribes of Europa„. „Tribes of Europa” este un serial SF care are loc În 2074, într-o Europă care nu mai e deloc unită și care este împărțită în patru triburi:

  • Republica Stacojie este formată din rămășițele armatei europene Eurocorps, care încearcă să păstreze vii ultimele urme de civilizație și să protejeze alte triburi.
  • Tribul Crow reprezintă un sistem dictatorial, format din oameni mânați de dorința nemiloasă de se extinde și de a subjuga alte triburi. Totuși, cu toată brutalitatea lor, aceștia se supun unui cod de onoare ca cel al samurailor și și-au format o cultură șocantă, dominată de sex și orgii.
  • Tribul Origines consideră că tehnologia este cauza distrugerii lumii. De aceea, membrii acestui trib au decis să se retragă pentru a duce o viață pașnică, în armonie cu natura.
  • Atlanții reprezintă tribul cel mai misterios și mai avansat din punct de vedere tehnologic. Dintr-un motiv necunoscut, membrii acestuia au supraviețuit fără probleme după pana globală și trăiesc într-o bază secretă.

Astăzi o descoperim pe Henriette Confurius, cea care joacă personajul numit „Liv”. Henriette este născută în 1991, la Berlin, iar în 2001 a debutat pentru prima dată într-o producție tv. Aceasta a obținut în Germania, în 2015, titlul de „Cea mai bună actriță„, pentru rolul din serialul „Tannbach – Schicksal eines Dorfes„.

În „Tribes of EuropaHenriette interpretează unul din personajele principale, care face parte din tribul Origines.

„Scenele de luptă au fost emoționante”

Întrebată de Ionuț Bodonea cum au fost scenele de luptă, actrița a răspuns: „A fost foarte emoționant. Nu mai filmasem scene de acest gen până acum, și ne-am pregătit foarte bine. Am avut înainte foarte multe antrenamente pentru cascadorii și lupte și cred că ne-am simțiț foarte bine pregătiți, dar și în siguranță. Cu toate astea a fost intens și cred că am filmat acea scenă într-o săptămână. (…) s-a simțit ca o săptămână.”

„A fost foarte mult antrenament fizic. Am învățat cum să folosim armele, cum să alergăm, cădem, fără să ne rănim”, a completat Henriette

„Cea mai tare armă din tot show-ul”

În serial, Liv se folosește de o arbaletă, drept armă de supraviețuire. Întrebată fiind în legătură cu dificultatea manevrării acesteia, Liv a spus: „Nu sunt deloc o persoană care să aprecieze armele, dar mi-am spus de la început: <<Am cea mai tare armă din tot show-ul!>>”.

„A fost foarte drăguț și mi-a plăcut să învăț cum anume să manevrez arma asta, dar au fost foarte multe momente în care “maestrul armelor” voia să mă scape de ea  în pauze, pentru că era foarte grea, iar eu îi spuneam: <<Nu, nu. E în regulă, vreau să o păstrez. Mă simt confortabil.>>”, mărturisește artista.

Henriette spune că dacă ar fi fost să aleagă, nu e foarte sigură că ar fi rămas cu tribul în care a fost distribuită, pentru că e foarte greu să știi că toată viața îți este deja pecetluită: „Dacă tu crești într-un mic trib de genul ăsta, fără vreo conexiune cu restul lumii și sunt doar 15 persoane, și știi că aceia sunt oamenii cu care vei fi blocat pentru întreaga ta viață, iar apoi .. Nu știu, poate te vei căsători cu tipul ăsta, vei avea doi copii, deci știi că asta va fi lumea ta, și nu va fi niciodată mai mult, cred că trebuie să fie foarte, foarte dificil. ”

Interviul complet poate fi urmărit mai jos:

Citește și: Ce spune Henriette Confurius despre România.

Sinopsis: Povestea din TRIBURILE EUROPEI este declanșată de cei din tribul atlanților. Unul dintre piloții acestuia se prăbușește în apropierea unui sat al tribului Origines și este urmărit de un grup de membrii Crows, conduși de stăpâna Varvara , care vrea să preia controlul asupra misteriosului cub din epavă. Războinicii ucid săteni și iau prizonieri, printre care și Jakob și fiul său pe nume Kiano, dar nu reușesc să pună mâna pe cub.

Deși grav rănită, Liv (Henriette Confurius), supraviețuiește atacului și este salvată de soldații de elită din Republica Stacojie. Cu ajutorul Grietei (Ana Ularu), o războinică din tribul Crow capturată, Liv își propune să ajungă în Brahtok, capitala Crow, pentru a-și elibera familia, ceea ce reprezintă o misiune aproape imposibilă. În vreme ce cei trei frați sunt nevoiți să-și găsească fiecare propriul drum, lupta pentru supremație între triburile Europei capătă o nouă dimensiune…

Tribes of Europa va fi disponibil pe Netflix din 18 februarie.

Articole similare

Emily in Paris se întoarce pentru amour și haute couture cu sezonul 2

Deși acum se descurcă mai ușor în Paris, stilul de viață franțuzesc îi dă în continuare de furcă lui...

The Hand of God, un film de neratat în decembrie (TRAILER)

De la scenaristul și regizorul distins cu Oscar, Paolo Sorrentino (La Grande Bellezza) vine povestea...

The Power of The Dog, pe Netflix din 1 decembrie.

Aspru, cu ochii palizi, carismatic, Phil Burbank este fascinant într-un mod brutal. Toată povestea, ...