Confidenţialitate

EXCLUSIV: La ce se gândește Henriette Confurius, starul din „Tribes of Europa”, atunci când aude cuvântul „România” – VIDEO

CoolNews, Filme
share

Ionuț Bodonea a făcut o serie de interviuri cu actorii din noul serialul Netflix, „Tribes of Europa„.  Henriette Confurius, Liv în serial, a vorbit și despre România, în interviul acordat în exclusitate pentru Virgin Radio Romania.

Întrebată de primul lucru care îi vine în minte atunci când aude „România”, Henriette a spus: „Ana Ularu”, corectându-se apoi și spunând că e vorba, de fapt, de vampiri. Ana joacă rolul personajului Grieta în „Tribes of Europa” și a mai fost distribuită și în alte producții Netflix.

De asemenea, întrebată dacă Ana a învățat-o câteva cuvinte în română, Henriette a spus că știe câteva, toate având o conotație negativă.

Interviu complet poate fi citit și văzut pe virginradio.ro.

Sinopsis: În anul 2074, în urma unei misterioase catastrofe mondiale care duce la întreruperea alimentării cu energie electrică în întreaga lume (pană globală), Europa este împărțită în microstate, în care triburile se luptă pentru supremație.

În serial sunt patru triburi: 

  • Republica Stacojie este formată din rămășițele armatei europene Eurocorps, care încearcă să păstreze vii ultimele urme de civilizație și să protejeze alte triburi.
  • Tribul Crow reprezintă un sistem dictatorial, format din oameni mânați de dorința nemiloasă de se extinde și de a subjuga alte triburi. Totuși, cu toată brutalitatea lor, aceștia se supun unui cod de onoare ca cel al samurailor și și-au format o cultură șocantă, dominată de sex și orgii.
  • Tribul Origines consideră că tehnologia este cauza distrugerii lumii. De aceea, membrii acestui trib au decis să se retragă pentru a duce o viață pașnică, în armonie cu natura.
  • Atlanții reprezintă tribul cel mai misterios și mai avansat din punct de vedere tehnologic. Dintr-un motiv necunoscut, membrii acestuia au supraviețuit fără probleme după pana globală și trăiesc într-o bază secretă.

Tribes of Europa va fi disponibil pe Netflix începând cu 18 februarie.

 

Articole similare

Zi record de vaccinări în România!

Record de vaccinări, marți, în România. Peste 76.000 de persoane au primit serurile anti-Covid în...

6.400 de persoane au făcut luni rapelul cu AstraZeneca. Emil Boc printre ele

6.400 de persoane au făcut, ieri, rapelul cu vaccinul AstraZeneca. Printre acestea și primarul Cl...

COVID-19: România a depășit în week-end pragul de un milion de pacienți diagnosticați

România a depășit în weekend pragul de un milion de pacienți diagnosticați, oficial, cu boala COVID-...