Confidenţialitate

Inov’up, cea mai nouă provocare ASERistă!

CoolNews
share

Inov’up este un eveniment nou marca ASER (Asociația Studenților Economiști din România), ce dorește să le aducă studenților în orizontul lor de cunoaștere inovația și intraprenoriatul. Aflat la prima ediție, Inov’up se va desfășura pe data de 7 martie, începând cu ora 15:00, la Institutul Bancar Român.

Evenimentul vine cu un puternic impact în rândul studenților, datorită structurii sale interactive și a discuțiilor abordate cu mult entuziasm. Acesta va fi structurat în 3 părți:

  • Două speech-uri ale unor invitați de renume
  • O a treia parte super interactivă bazată pe conceptul meselor rotunde, unde vor venireprezentanți din companii pregătiți să vorbească despre inovație și să răspundă tuturor curiozităților studenților.

Cei doi invitați cu vastă experiență în domeniul intraprenoriatului și al inovației, prezenți să ofere informații, sfaturi, îndrumare și, de ce nu, să te ajute sa-ți descoperi o nouă pasiune sunt:

  • Magda Ropotan
  • Fady Chreih 

Dacă te-am făcut curios și ești gata de o nouă experiență ASERistă, atunci nu pierde ocazia! Intrarea este liberă. Tot ce trebuie să faci este să completezi un simplu formular de înscriere, până pe 7 martie, ora 12 AM, aici: https://goo.gl/Du4Rmt. Intră pe pagina de Facebook ASER, pe pagina de Instagram (@aserbucuresti) și pe www.aser.ro pentru a te asigura că ești la curent cu toate detaliile, iar Inov’up te așteaptă cu mult entuziasm!

Articole similare

TrendIn: Join the House of Branding te așteaptă să aplici până pe 26 mai

Ajuns la cea de-a doua ediție, TrendIn se va desfășura anul acesta exclusiv în mediul online. Pe 27 ...

ASER organizează primul său eveniment despre vlogging si vloggeri: Trendin

Trendin este primul eveniment despre vlogging si vloggeri al ASER,  în care vei afla tips & tric...

ASER te aduce mai aproape de lumea digitală și inteligența artificială prin Techstorm

Techstorm este noul eveniment marca ASER ce are ca tematică Artificial Intelligence & Machine Le...