Confidenţialitate

INNA, Irina Rimes și Nicoleta Nucă, împreună pe aceeași scenă la Stars4Dreams

Muzică
share

INNA, Irina Rimes și Nicoleta Nucă, împreună pe aceeași scenă, marți, 16 aprilie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, într-un spectacol-eveniment dedicat împlinirii a 30 de ani de fapte bune a Fundației Copii în Dificultate, cea mai veche organizație caritabilă din România.

Show-ul caritabil Stars4Dreams este un nou episod al campaniei Jeans4Dreams, în care personalități din muzică, sport, teatru și televiziune, dar și mii de oameni simpli, se implică, donează și participă la acțiuni menite să atragă atenția asupra nevoilor pe care le au copiii în dificultate.

Ultimele bilete la spectacolul-eveniment Stars4Dreams mai pot fi achiziționate prin Eventim și Eventbook. Toate veniturile rezultate din biletele vândute pentru acest spectacol vor reveni Fundației CID.

Stars4Dreams este momentul de maximă bucurie care celebrează 30 de ani de activitate a Fundației Copii în Dificultate. Este un eveniment care marchează succesul absolut al optimismului și al speranței, spun organizatorii show-ului, care au reușit să aducă pe scena Sălii Palatului, în numele celor 100 de copii îngrijiți de Fundația CID, unele dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului.

INNA, Irina Rimes și Nicoleta Nucă
vor fi secondate pe scena Sălii Palatului de AVA și Tommy Weissbuch (vedete ale emisiunii Vocea României), Alessia Tofan, balerina Măriuca Iordache și trupa de teatru adolescentin Victory of Art. Prezentatorii show-ului vor fi Andreea Remețan (vocea mereu veselă și plină de energie a Virgin Radio) și Daddy Cool (fondatorul proiectului „Amintiri din copilărie”, singurul vlog 100% caritabil din România).

„Orice copil trebuie să aibă acces la educație, la servicii de sănătate, să fie iubit și fericit”

„Orice copil trebuie să aibă acces la educație, la servicii de sănătate, să fie iubit și fericit. Voi cânta pe 16 aprilie alături de colegele mele Irina Rimes și Nicoleta Nucă pentru visurile unor copii care au nevoie de noi”, a declarat, cu emoție, INNA.

„Susțin campania Jeans4Dreams și m-am alăturat pentru că pot și vreau să fiu în continuare alături de acești copii, să fac pentru ei ceea ce-mi este cu putință. Dacă și tu poți, atunci fă un pas către ei! Te așteptăm pe 16 aprilie la Sala Palatului”, a adăugat Irina Rimes.

„Am decis sa iau parte la spectacolul Stars4Dreams pentru că îmi doresc sa fiu alături de acești copii și consider că, prin ajutorul nostru, putem să le facem viața mai frumoasă”, a spus Nicoleta Nucă.

Cele trei artiste au donat câte o pereche de blugi pentru Fundația Copii în Dificultate. Blugii vor fi expuși pe „Aleea Blugilor Celebri”, organizată la Sala Palatului, iar imediat după spectacol, se va organiza o licitație cu blugii donați, toate fondurile astfel obținute fiind alocate îngrijirii copiilor cu boli grave. Pe „Aleea Blugilor Celebri” vor fi expuși de asemenea blugi donați de celelalte personalități care s-au alăturat Campaniei Jeans4Dreams. Este vorba de vedete și personalități din muzică, sport, teatru și televiziune, precum Simona Halep, Marcel Iureș, Ivan Patzaichin, Cristi Chivu, Marius Manole, Virgil Ianțu, Dumitru Prunariu, Cosmin Contra, Gică Craioveanu, Maria Obretin, Ștefan Bănică, Zoe Alecu, Nana Falemi, Cristina Vărzaru, Loreta Popa, Cătălin Scărlătescu, Alice Năstase, Ducu Bertzi și mulți alții. Pe Aleea Blugilor Celebri vor fi expuse de asemenea geaca Laurei Stoica și casca de înotătoare a campioanei Carmen Bunaciu.

Alături de Fundația Copii în Dificultate au venit în ultimul an numeroși oameni simpli, dar cu suflet mare. Aceștia au participat la curse de semimaraton, competiții de alergare în oraș sau la munte, turnee de volei. În această săptămână, s-a întors din Himalaya și va fi prezent la spectacolul de la Sala Palatului, Alexandru Tudose, cel care a urcat pe vârful Lobuche East (6.119 m), de unde a transmis un mesaj emoționant pentru cauza copiilor îngrijiți de Fundația CID.

Fundația Fundația Copii în Dificultate

Fondată în anul 1989 de către Children in Distress Marea Britanie, Fundația CID a derulat încă de la început programe pentru copii cu dizabilități, construind și operând centre rezidențiale tip hospice pentru copii infectați HIV/SIDA, cu boli cronice neurologice severe și copii ai străzii.

Timp de 30 de ani, Fundația Copii în Dificultate a îngrijit peste 18.000 de copii cărora le-a oferit 518.400 de ședințe de terapie ABA, 155.520 de ședințe de kinetoterapie și 54.000 de sesiuni de terapie cognitiv comportamentală destinate copiilor cu tulburări neurologice severe, 2.450 de evaluări psihologice complexe și 1440 de ședințe de hipoterapie pentru copiii cu TSA, 750 de ședințe de consiliere psihologică pentru 150 de copii cu anxietate și tulburări de învățare și de comportament.

În prezent, sunt îngrijiți la Fundație cu boli incurabile sau în fază terminală, infectați cu HIV/SIDA, cu tulburări din spectrul autist sau abandonați. Acești copii au nevoie de îngrijiri speciale, articole de hrană și de igienă personală (inclusiv scutece), servicii medicale, de recuperare, de asistență socială etc. Pentru fiecare copil, costul lunar al acestor servicii și consumabile este de 7.819 lei.

Show-ul Stars4Dreams care va avea loc în data de 16 aprilie, la Sala Palatului, își propune să contribuie la sensibilizarea publicului pentru cauza acestor copii și la strângerea de fonduri pentru îngrijirea lor, pentru a le oferi, la propriu, ZILE. Cei care doresc să îi ajute pe acești copii, dar nu pot ajunge la concertul de la Sala Palatului, pot să doneze 2 Euro prin SMS, trimițând mesajul ZILE la 8844 sau pot face donații direct în contul RO60BRDE426SV39194474260, deschis la BRD București.

Articole similare

J Balvin s-a apucat să cânte heavy metal și tocmai a lansat o piesa cu Metallica – VIDEO

Tot mai mulți artiști își schimbă stilul de muzică cu care s-au lansat. Unii trec de la rap la trap,...

Sickotoy și INNA lansează o piesă cu artista numărul 1 în Albania

Sickotoy, producătorul premiat la Grammy colaborează cu Elvana Gjata, una dintre cele mai populare a...

INNA lansează o nouă versiune „Maza” cu Thutmose (VIDEO)

INNA revine cu versiunea pentru US a single-ului ”Maza” cu Thutmose, rapper american devenit cunoscu...