Confidenţialitate

În ce moment te-ai simțit frumoasă în ultimele 24 de ore? Participă la concursul Live pe Facebook și câștigi premii Estée Lauder!

Concurs online
share

Fondul de ten Double Wear Stay-in-Place de la Estée Lauder rezistă 24 de ore, pentru ca pielea ta să se bucure de un aspect impecabil, natural, mat. Este potrivit pentru toate nuanțele tenului, acoperă imperfecțiunile, este rezistent la apă și la transfer. Cu alte cuvinte, ai 24 de ore în care să te simți frumoasa !

Urmarește live-urile pe Facebook-ul Virgin Radio Romania ale Andreei Remetan miercuri, 24 aprilie, respectiv joi, 25 aprilie, în intervalul 11:00- 12:00 și poți câștiga unul dintre cele mai iubite fonduri de ten din toate timpurile, adorat de millioane de femei din întreaga lume : Double Wear Stay-in-Place de la Estée Lauder. Un produs cu SPF 10, disponibil în 36 de nuanțe, potrivit pentru toate subtonurile tenului : rece, neutru si cald.

În ce moment te-ai simțit frumoasă în ultimele 24 de ore? Împărtășește experiența ta și poți câștiga…momente de frumusețe, cu Estée Lauder.

Articole similare

Fotografii spectaculoase realizate cu telefonul mobil! Huawei lansează competiția de fotografie Huaw...

Când ai un telefon bun e mai simplu să te transformi într-un artist recunoscut internațional! Iar as...

În ce moment te-ai simțit frumoasă în ultimele 24 de ore? Participă la concursul Live pe Facebook și...

Fondul de ten Double Wear Stay-in-Place de la Estée Lauder rezistă 24 de ore, pentru ca pielea ta să...

Super concurs pentru fanii Game of Thrones @virginradioromania

Cel mai vizionat serial din istoria HBO-ului și un fenomen la nivel mondial, „Urzeala tronurilor” se...