Câștigă o experiență priceless oferită de Mastercard – un drive test cu Tesla model 3, marele premiu al campaniei „Acum e de Neprețuit”, alături de Andreea Remețan

Concurs online, Concurs radio
share

În ultimul an, am simțit cu toții că ne-am pus pe pauză planurile și ne-am tot spus că le vom relua după ce se termină pandemia. Dar, adevărul este că e ca nu știm cu precizie cât va mai dura și cum se vor așeza lucrurile mai departe. Putem fi siguri doar de prezent și este important să ne bucurăm acum de el pentru ca ACUM este de neprețuit.

Tocmai de la acest gând a pornit Campania Mastercard Acum e de neprețuit, care te încurajează să profiți de oportunitățile din prezent pentru a te dezvolta personal și profesional și să te bucuri de momente Priceless în fiecare zi.

Campania oferă peste 10.000 de premii, iar marele premiu este o mașină Tesla model 3!

Cum poți să o câștigi? Plătește cu Mastercard sau Maestro oriunde în România, până pe 15 iulie, și înscrie valoarea tranzacției prin SMS, la numărul 3725, sau direct pe platforma www.mastercard.ro/participare.

La Virgin Radio Romania, Andreea Remețan te ajută să câștigi o experiență priceless oferită de Mastercard – un drive cu Tesla model 3. Spune-ne ce ai decis să faci ACUM pentru dezvoltarea ta personală sau profesională și câștigă un priceless drive cu Andreea Remețan! Te poți înscrie printr-un mesaj text sau audio trimis pe WhatsApp la 0734 666 000 sau folosind formularul:

Înscrierile pentru acest concurs s-au încheiat

Regulamentul concursului