IDK încheie capitolul NONCHALANT, odată cu lansarea videoclipului piesei STAI alături de KARLA

CoolNews, Muzică
share

După succesul înregistrat de albumul de debut NONCHALANT, IDK lansează ultimul videoclip, pentru piesa STAI alături de KARLA, ce marchează sfârșitul primului capitol din cariera sa.

Pe 14 Octombrie 2022 IDK lansa albumul NONCHALANT Deluxe alături de Def Jam Recordings Romania, iar cele două ediții ale albumului însumate depășesc 40 de milioane de views și streams pe platformele YouTube, Spotify, Apple Music, și așa mai departe.

“NONCHALANT este cea mai frumoasă perioadă din viața mea, fără drept de apel. Am avut ocazia să fac muzica care-mi place, să merg prin toată țara și să o cânt oamenilor care mă iubesc și să cunosc persoane pe care le admiram, încă de când eram copil. Acum lansez clipul de la STAI, iar odată cu asta pot spune că NONCHALANT rămâne un moment în timp pentru care voi fi mereu recunoscător. Acum se lucrează la momentul urmâtor, pregatiți-vă!” – IDK

STAI a fost scrisă de IDK și KARLA, produsă de ENDRU, IDK și Youlee, în timp ce mix-masterul a fost asigurat de ENDRU. Videoclipul a fost regizat și editat de Cristi NK, în timp ce colorizarea a fost făcută de Frategrafia.

IDK a fost născut să fie pe scenă în fața miilor de fani, iar drept dovadă stă ascensiunea lui extrem de rapidă. După primul an de carieră a urcat pe cele mai mari scene urbane din România la “Beach, please!” și “Vlad Arena”, fiind parte dintr-un line-up compus de cei mai mari artiști de hip-hop din România ultimilor trei decenii. În același timp, albumul NONCHALANT a avut parte de zeci de concerte solo în toată țara, unde fanii au putut să își susțină artistul preferat. Calitățile lui de artist au fost remarcate și de Def Jam Recordings România, iar în acest moment IDK este susținut de cea mai nouă casă de discuri din zona muzicii urbane autohtone.

Articole similare

Alexandra Stan promovează o piesă cu trapperul IDK? Cei doi s-au filmat pe story

Așa cum ne-a obișnuit, Alexandra Stan mereu este gata să ne șocheze cu cele mai inedite idei. Pe 6 m...

BLANCO lansează albumul de debut BLANCOMAT, alături de Def Jam Recordings România

Într-un stil nou și diferit, BLANCO debutează cu primul său album numit BLANCOMAT. A captat scena ur...

IDK: TOP 10 piese hip-hop care m-au definit

IDK a fost născut să fie pe scenă în fața miilor de fani, iar drept dovadă stă ascensiunea lui extre...