Confidenţialitate

Alexandra Stan promovează o piesă cu trapperul IDK? Cei doi s-au filmat pe story

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Așa cum ne-a obișnuit, Alexandra Stan mereu este gata să ne șocheze cu cele mai inedite idei. Pe 6 martie, Alexandra posta pe Instagram un fragment al unei piese trap pe care se auzea trapperul IDK, unul din liderii generației tinere.

Cei doi artiști nu au dat mai multe detalii și nu putem ști cu siguranță dacă o astfel de colaborare există sau dacă este în plan. Cert este că acum cei doi artiști se au la follow unul pe celălalt, iar eventualitatea unei piese între Alexandra Stan și IDK este mult mai probabilă.

IDK este unul dintre cei mai în vogă artiști ai muzicii urbane la ora actuală. Albumul lui de debut NONCHALANT, lansat anul trecut, a strâns peste 50 de milioane de views și streams, iar anul acesta este prezent la toate festivalurile importante din România.

Alexandra Stan și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. Alexandra cucerește publicul prin naturalețe și creativitate. Artista, originară din Constanța, România, a fost și este foarte ascultată în toate colțurile globului. Un exemplu recent este hitul „Mr. Saxobeat” care a atins pragul de 400.000.000 de stream-uri pe Spotify, fiind singura piesă a unui artist român care reușește această performanță. În același timp, canalul de YouTube al artistei a depășit 1 milion de abonati. În 2021, Alexandra a colaborat cu renumitele surori DJ, NERVO, pentru piesa „Come Into My World”, și a lansat single-ul „Tokyo”. În plus,…

Articole similare

IDK încheie capitolul NONCHALANT, odată cu lansarea videoclipului piesei STAI alături de KARLA

După succesul înregistrat de albumul de debut NONCHALANT, IDK lansează ultimul videoclip, pentru pie...

BLANCO lansează albumul de debut BLANCOMAT, alături de Def Jam Recordings România

Într-un stil nou și diferit, BLANCO debutează cu primul său album numit BLANCOMAT. A captat scena ur...

IDK: TOP 10 piese hip-hop care m-au definit

IDK a fost născut să fie pe scenă în fața miilor de fani, iar drept dovadă stă ascensiunea lui extre...