Hulk, Iron Man și Thor își vor uni forțele din nou

share

Marvel Entertainment lucrează la o nouă serie de benzi desenate cu SuperEroi. Producția, care se va numi ”Avengers: Back to Basics”, va fi realizată împreună cu platforma digitală de benzi desenate ComiXology și îi va aduce împreună pe Hulk, Iron Man și Thor.

Cei trei au mai făcut echipă într-o serie de benzi desenate din 1963, când au lucrat împreună pentru a-l învinge pe fratele rău al lui Thor, Loki. După victorie, Hulk a părăsit grupul pentru ”o carieră solo”.

Vor fi doar 6 cărți scrise de Peter David, co-creatorul filmului  Spider-Man. Prima va fi lansată în 7 martie pentru abonații platformei, urmând ca la fiecare două săptămâni să mai apară o lucrare din serie.

După lansarea inițială, titlul va fi disponibil pe scara largă într-o colecție tipărită, la fel ca în cazul tuturor titlurilor ComiXology.

”Avengers: Back to Basics”  debutează cu o eclipsă de soare care este pe cale să lovească, așa cum era de așteptat, America.

Deoarece eclipsa se dovedește a fi mai mult decât pare, cei trei SuperEroi descoperă că vine un nou întuneric care va aduce împreună cu el un ”pericol teribil și vechi”.

Articole similare

Top 5 filme Marvel pe care să le vizionezi împreună cu prietenii!

Suspans, acțiune și efecte speciale! Nimic nu se compară cu efectele unui film Marvel, vizionat alăt...

Se zvonește că Robert Downey Jr. ar fi părăsit Marvel Cinematic Universe și că o să apară în The Man...

Umblă vorba-n târg cum că Robert Downey Jr. a părăsit Marvel Cinematic Universe și că o să apară în ...

A fost lansat teaser trailerul "Thor: Ragnarok"

"Thor: Ragnarok" este sequel-ul "Thor: The Dark World", regizat de Taika Waititi. Chris Hemsworth, T...