Holy Molly transformă o provocare TikTok într-un super hit – „12345678”

CoolNews, Muzică
share

Holy Molly a transformat o provocare TikTok într-un viitor hit – „12345678”. Piesa asta super catchy, care a plecat de la un trend viral, arată stilul unic și talentul incredibil al lui Holy Molly. Cu beat-uri care te prind și versuri de neuitat, „12345678” e genul de piesă care îți rămâne în minte mult timp după ce o asculți. Holy Molly a luat o idee simplă și a transformat-o într-o senzație muzicală care va cuceri playlist-urile și ringurile de dans. Pregătește-te să ai „12345678” pe repeat non-stop!

Piesa a fost scrisă de Holy Molly, Sebastian Tudor (Bastien) și Adi Istrate, iar producția a fost realizată de Alexandru Turcu.

„A fost o nebunie să lucrăm la un proiect atât de diferit și de fun. Ne-am dorit să investim multă energie, curaj și acțiune! Aceasta este era unei Holy puternice.” ne spune Holy Molly.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile captivante. Artista este considerată o stea în ascensiune în industria muzicală românească și nu numai. Single-ul său „Shot a Friend” i-a adus o nouă bază de fani și un disc de aur, deoarece piesa a ajuns pe primul loc în topul celor mai ascultate melodii în Polonia și în topurile CIS, continuând succesul internațional al pieselor precum „Menage a Trois”, de asemenea premiată cu discul de aur, „Back to Her” și „Twinkle Twinkle”. A urmat lansarea hitului „Plouă” în colaborare cu Tata Vlad, o piesă care a urcat pe prima poziție în topurile  radio din România. Single-ul său „Watch Me” a reușit, de asemenea, să rămână în Top 10 Airplay Radio în România timp de mai multe săptămâni, devenind una dintre cele mai ascultate piese în acea perioadă, iar „Sunday Night” a ajuns pe locul trei în Radio Chart în Polonia. În 2023, artista a lansat alături de ADI piesa „Totul meu”, care a ajuns #1 în topul celor mai ascultate de la radio și #1 în România pe platforma TikTok, fiind cea mai utilizată piesă a anului. În plus, artista a dezvăluit EP-ul său de debut intitulat „Liliac”. Anul acesta, single-ul său, “Freaks in Town” a stârnit interes în Turcia, iar ultima sa colaborare alături de Randi pentru piesa ,,Somnambul” a ajuns rapid în trending-ul Youtube și încă face ravagii pe toate platformele.

Articole similare

Ritm fără limite - “No Plan (Yo)” - Holy Molly

Prinde-o de mână pe Holy Molly și aruncă-te în ritm, într-o lume unde, așa cum spune și ea, ai nevoi...

5 cover-uri de excepție curatoriate de The Motans și EMAA pentru piesa ,,La ce te gândești”

Piesa originală scrisă și interpretată de The Motans și EMAA, ,,La ce te gândești" are acum parte nu...

Holy Molly și Miss Mary lansează vizualul oficial pentru piesa ,,Lacrimi din stilou”

Holy Molly și Miss Mary sunt două fațete ale aceleiași artiste, iar această lansare marchează reîntâ...