Holy Molly te îmbie cu miros de ,,Liliac” – primul EP al artistei

CoolNews, Muzică
share

Sub numele de ,,Liliac” stau emoții pure, emoții pe care Holy Molly le-a trăit, hrănit, îmbrățișat, respins și lăsat, în final, pe hârtie. Poate cel mai sensibil material al artistei vorbește onest despre iubiri pierdute, anxietăți și frici. Din EP face parte și colaborarea cu RAVA pentru piesa ,,Spune-mi”, dar și o variantă solo a piesei.

Versuri de poezie. Legenda piesei ,,Orb pe mare” spune că la baza inspirației a stat una dintre poeziile lui Florin Dochia. La conceptul scriitorului au contribuit Marius Dia, Holy și Viky Red, care a asigurat și producția piesei, pentru a reformula gânduri, care să răsune în final pe muzică. În plus, piesa va veni însoțită de un videoclip artistic, regizat de Isabella Szanto, cu DOP Denis Rusanovski și producție de Mihai Iancu și Bogdan Zamonea.

Pentru acest material, Holy Molly a mai colaborat pe partea de muzică și versuri cu Irina Rimes, RAVA, Florian Rus, Adi Istrate și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de restul producțiilor.

Despre EP, Holy Molly spune:

,,<<Liliac>> reprezintă jurnalul sufletului meu din ultimul an. Este primul meu EP și sunt extrem de mândră că am reușit să fiu atât de vulnerabilă încât să îmi expun realitatea interioară și totodată atât de curajoasă încât să vă las să citiți în mine. <<Liliac>> este floarea care mi-a marcat toată copilăria, floare strâns legată de casa bunicilor, de bunicul care nu mai e printre noi, de fragilitatea și feminitatea pe care o simt înăuntrul meu, de ideea că frumusețea și puritatea durează puțin și trebuie să fii atent și conectat la tine ca să o poți simți. Deși e octombrie, mie îmi e gândul tot la o primăvară îmbrăcată în miros de liliac, într-un violet sumbru și proaspăt.

Am adunat pe acest EP cele mai puternice piese din punct de vedere emoțional. De la iubiri incredibil de dureroase, la mental health issues și copilăria marcată de evenimente pe care n-am putut să le controlez, dar care m-au controlat pe mine.

E prima oară când fac asta, dar chiar simt să dedic acest album atât părinților mei, cât și tuturor oamenilor care au făcut parte din creația lui. <<Liliac>> e povestit de Maria. Mă bucur să o cunoașteți în sfârșit!

Articole similare

Holy Molly pune la punct insomniacii cu ,,Pastila de somn”

Nu vă transformați niciodată în pastilă de somn pentru oamenii care au insomnii. Holy Molly lansează...

Scăpați de inhibiții cu Holy Molly în "Freaks in Town"

"Freaks in Town", cel mai nou single Holy Molly, este despre spontaneitate și petreceri fără limite....

Holy Molly lansează videoclipurile pieselor ,,Atac de panică” și ,,Jumătate”

,,Liliac” este primul EP al lui Holy Molly, un material sensibil, vulnerabil, despre care artista sp...