Holy Molly și SWARMZ au “99 Problems”, dar se distrează pe cinste

CoolNews, Muzică
share

Este timpul să te pui mai presus de toate problemele și oamenii care îți fură energia bună și să îți trăiești viața la fel de viu, colorat și luminos precum noua colaborare a lui Holy Molly cu SWARMZ. “99 Problems” te va face să te simți puternic și îți va da energia de a te mișca așa cum dorești. Vocea și atitudinea fermecătoare a lui Holy Molly, flow-ul și versurile lui SWARMZ conturează ce e mai bun în această piesă.

Piesa a fost scrisă de Holy Molly și SWARMZ, alături de Marius Dia și ACHI, care s-a ocupat și de producție.

,,O piesă puternică pe care abia așteptam să o lansez. <<99 Problems>> este despre a fi curajos în cele mai ciudate situații și despre a te distra în timp ce dai tot ce ai mai bun. A fost super să colaborez cu SWARMZ, cred că aduce un touch special acestei piese.” ne spune Holy Molly.

,,Un beat puternic, voci la fel și super versuri, <<99 Problems>> este cea mai bună combinație care poate fi făcută. A fost o plăcere să colaborez cu Holy Molly, e o artistă grozavă și sper să vă extrageți puterea de care aveți nevoie din această piesă.” ne spune SWARMZ.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea ei puternică și versurile captivante. Artista este considerată a fi revelația momentului în industria muzicală din România. De-a lungul carierei sale a colaborat cu nume sonore din industrie, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ce au propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul “Shot a friend” i-a adus un nou val de fani, piesa ajungând pe primul loc în topul celor mai difuzate piese din Polonia și în topurile din CIS. După succesul internațional avut cu <<Menage a Trois>>, „Back to her”, “Twinkle Twinkle”, “Shot a friend”, artista a lansat hit-ul „Plouă”, alături de rapper-ul Tata Vlad, piesă ce a ajuns pe prima poziție în topurile muzicale de specialitate ale radiourilor din România. Single-ul “Watch Me” a reușit de asemenea să fie prezent în Top 10 Radio Airplay România săptămâni la rând, fiind una dintre cele mai ascultate piese ale momentului respectiv, iar “Sunday Night” este  #3 în Radio Chart Poland. Ultima sa colaborare, alături de DJ Project, pentru piesa ,,Fulgul” a fost foarte bine primită de fanii artiștilor, iar ultimul său single, ,,Facem cum vrei tu” a intrat în trending-ul muzical YouTube și este în continuă creștere

Rapperul SWARMZ, cu sediul în Londra de Sud-Est, îmbină moștenirea sa africană și jamaicană cu tendințele britanice, pentru a contura o combinație de Afro-bashment și Afro-swing. Născut în Greenwich în 1997, SWARMZ a fost puternic inspirat de muzica pe care familia sa o asculta, inclusiv o varietate de artiști jamaicani. În timp ce mergea la școală, el și prietenii lui au început să facă rap. Deși inițial se identifica cu pseudonimul Swarmzy-B, el l-a scurtat la Swarmz când a început să facă muzică la un nivel mult mai profesionist. Single-ul său de succes, „Lyca”, a fost lansat în 2018. După ce a devenit viral, artistul a semnat cu Virgin Records.

Articole similare

Holy Molly și Zodier îți aduc videoclipul piesei ,,Fericit”

Videoclipul piesei „Fericit”, colaborarea dintre Holy Molly și Zodier, este o explorare plină de cul...

Holy Molly și Zodier te vor face ,,Fericit” cu noua lor piesă

Holy Molly și Zodier îți aduc piesa ,,Fericit” - un adevărat manifest al unei iubiri puternice, care...

Holy Molly - la un pas de Grammy-uri. Artista declară că ar fi avut șansa să cânte la celebrul eveni...

Premiile Grammy adună cele mai mari vedete din lume la un loc. Beyonce, Celine Dion, Bruno Mars, Ade...