Holy Molly lansează ”Twinkle Twinkle” (VIDEO)

Muzică
share

Holy Molly revine cu o nouă piesă și un sound care o reprezintă perfect, ”Twinkle Twinkle”.

”Twinkle Twinkle” este un imn al tuturor femeilor care au suferit din dragoste și care sunt suficient de puternice pentru a-și trăi viața după propriile reguli, după cum o prezintă Holy Molly.

Piesa fost compusă de Marius Dia, Holy Molly și Alex Parker, scrisă de Marius Dia și Holy Molly, iar producția este semnată de Alex Parker și Marius Dia.

“Am lucrat cu oameni extraordinari pentru acest proiect și sunt fericită că mi-au înțeles vibe-ul și au reușit să realizeze ceva atât de real din ideile mele nebune. Twinkle a fost un mod de a elibera unele emoții rămase blocate din experiențele mele anterioare, lucru pe care am vrut să-l exprim de ceva timp. A fost o adevărată provocare să folosesc obiecte periculoase pentru prima dată, cum ar fi cuțitele și bâtele, dar toate astea au făcut experiența filmării mult mai distractivă”, a spus Holy Molly.

Partenerul din clip al lui Holy Molly a fost actorul Paul Diaconescu. În ciuda cadrelor mai puțin prietenoase dintre ei, cei doi au avut o chimie extraordinară și au lucrat foarte bine împreună.

“Holy Molly este o artistă unică în România, care merită din plin să fie ascultată. Mă bucur că am ajuns s-o cunosc și îi mulțumesc că m-a ales pe mine să joc alături de ea în clipul piesei Twinkle Twinkle. Am lucrat cu profesioniști, o echipă extrem de talentată, frumoasă și plină de umor. Mi-a plăcut teribil să ascult piesa de 15 ori în timpul filmărilor și am rămas contaminat de stilul ei și vibe-ul pe care îl dă. Sper ca piesa să se audă în toate difuzoarele, iar noi să fim sănătoși și entuziaști, așa cum este muzica lui Molly”, a spus Paul Diaconescu.

Articole similare

Nopți albe cu Randi și Holy Molly - ,,Somnambul”

,,Somnambul”, prima colaborare dintre Randi și Holy Molly, vorbește despre o iubire obsesivă care nu...

Holy Molly și Zodier îți aduc videoclipul piesei ,,Fericit”

Videoclipul piesei „Fericit”, colaborarea dintre Holy Molly și Zodier, este o explorare plină de cul...

Holy Molly și Zodier te vor face ,,Fericit” cu noua lor piesă

Holy Molly și Zodier îți aduc piesa ,,Fericit” - un adevărat manifest al unei iubiri puternice, care...