Holy Molly aduce live-ul piesei ,,Pastila de somn” într-o galerie de artă

CoolNews, NEWS
share

,,Pastila de somn” este piesa pe care să o asculți ca să simți că poți să faci orice, e ca un duș rece care să-ți dea energie. Holy Molly vine cu cea mai bună recomandare medicală…muzica, iar de data asta, piesa care v-a cucerit se aude live, printre lucrări artă, la Kulterra Gallery. 

Kulterra este o galerie de artă contemporană din București, orientată spre organizarea de expoziții și proiecte educative în țară și peste hotare. La Kulterra, nu doar se vând opere de artă contemporană, ci se colaborează și cu artiștii, pentru a le dezvolta carierele în mod strategic.

,,Conceptul acestui live session s-a creat singur, iar noi doar l-am transformat în realitate. Am descoperit-o pe internet pe ATOMA și lucrările sale din expoziția <<Sevrajă>>, care vorbesc despre dependența de a fi văzuți și auziți. Am făcut imediat legătura cu piesa <<Pastila de somn>> și așa ne-a venit ideea să unim cele două tipuri de artă. Totul s-a întâmplat foarte rapid și ne-am găsit la Kulterra Gallery pentru a ne bucura de muzică și artă. Mulțumiri ATOMA, mulțumiri Kulterra Gallery. It was a blast!” ne spune Holy Molly.

Holy Molly și întâlnirea cu artista ATOMA

Experiențele și trăirile comune leagă oamenii și implicit, artiștii. Live session-ul ,,Pastila de somn” regăsește câteva dintre lucrările artistei ATOMA, lucrări ce fac parte din expoziția ,,Sevrajă”, prezentă până recent la Kulterra Gallery. În cadrul expoziției, ATOMA a explorat sentimentul de singurătate și izolare într-o eră a tehnologiei și rețelelor sociale, cu lucrări ce ilustrează lupta interioară, anxietatea, depresia și izolarea socială. Titlul expoziției, ,,Sevrajă”, a fost ales pentru a descrie dependența de atenție în contextul unei lumi dominate de mass-media.

Între dependența de o iubire toxică și dependența de a te face văzut, lucrările ATOMEI și piesa lui Holy s-au întâlnit vizual și simbolic perfect.

Creditele pentru ,,Pastila de somn” merg către Marius Dia, Edine, Călin Grăjdan pentru muzică, către Edine și Marius Dia pentru versuri și către Călin Grăjdan și Marius Dia pentru producție. Alături de Holy Molly au fost la chitară – Damian Rusu, bas – Matei Căpitanu, tobe – Toedor Ciobanu și sunet – Hertzu. Videoclipul a fost realizat de Denis Rusanovski – DOP, Mihai Iancu – producție. Look-ul lui Holy a fost asigurat de Anca Stăruială – styling, Alxandru Tănasă – make-up & hair.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile captivante. Single-uri precum „Shot a friend”, „Menage a Trois”, „Back to her” și „Twinkle Twinkle” i-au adus notorietate și un public în Polonia. În România, Holy a atins #1 în topul radiourilor din România alături de piese precum „Plouă”,  în colaborare cu Tata Vlad, și ,,Totul meu”, colaborarea sa alături de ADI. Ultimul său single, ,,Pastila de somn”, este în continuă ascensiune.

 

sursa foto: MediaZilla Studio

Articole similare

Nopți albe cu Randi și Holy Molly - ,,Somnambul”

,,Somnambul”, prima colaborare dintre Randi și Holy Molly, vorbește despre o iubire obsesivă care nu...

Holy Molly și Zodier îți aduc videoclipul piesei ,,Fericit”

Videoclipul piesei „Fericit”, colaborarea dintre Holy Molly și Zodier, este o explorare plină de cul...

Holy Molly și Zodier te vor face ,,Fericit” cu noua lor piesă

Holy Molly și Zodier îți aduc piesa ,,Fericit” - un adevărat manifest al unei iubiri puternice, care...