Confidenţialitate

Head of Community de la Mixcloud vine în România

CoolNews
share

Xanthe Fuller, Mixcloud Head of Community, va participa marțea viitoare la o conferință înBucurești, la Club Expirat, în Sala Compresoarelor. Accesul la conferință este gratuit iar înscrierile se fac printr-un email de rezervare la adresa info@blackrhinomusic.ro.

Xanthe Fuller a lucrat timp de 10 ani pentru mai multe posturi de radio din Marea Britanie și a produs evenimente pentru artiști precum Pete Tong, Mary Anne Hobbs și Jamie Cullum.

Conferința este deschisă întrebărilor, încurajând către un dialog activ între public și invitați, așa că dacă ești pe Mixcloud și cauți să-ți mărești comunitatea acolo, omul de la care ai ce învăța vine la București și îl poți lua la întrebări.

Discuția va pune accent pe modul în care platformele online de muzică și radio funcționează, despre relația pe care o au cu artiștii dar și cu brandurile comerciale, despre marketing și noile tehnologii pe care le utilizează pornind de la exemplul oferit de Mixcloud, organizație a cărei filosofie a reușit să creeze o comunitate activă formată din artiști, oameni de radio și public.

Articole similare

New Social Media – Podcast și TikTok la SocialPedia 7

Noul tablou New Social Media – Podcast și TikTok - este subiectul noului eveniment SocialPedia, sing...

Cannes Lions-ul Europei de Est: REBELS AND RULERS - The Global Forum for Open Branding

Jurnalul internațional Brandingmag revine în România cu cea de-a doua ediție a conferinței REBELS AN...

Pasionat de muzică? Mastering the Music Business Conference & Showcase Festival e locul pentru tine!...

Mastering the Music Business Conference & Showcase Festival este primul eveniment profesional organi...