Head of Community de la Mixcloud vine în România

CoolNews
share

Xanthe Fuller, Mixcloud Head of Community, va participa marțea viitoare la o conferință înBucurești, la Club Expirat, în Sala Compresoarelor. Accesul la conferință este gratuit iar înscrierile se fac printr-un email de rezervare la adresa info@blackrhinomusic.ro.

Xanthe Fuller a lucrat timp de 10 ani pentru mai multe posturi de radio din Marea Britanie și a produs evenimente pentru artiști precum Pete Tong, Mary Anne Hobbs și Jamie Cullum.

Conferința este deschisă întrebărilor, încurajând către un dialog activ între public și invitați, așa că dacă ești pe Mixcloud și cauți să-ți mărești comunitatea acolo, omul de la care ai ce învăța vine la București și îl poți lua la întrebări.

Discuția va pune accent pe modul în care platformele online de muzică și radio funcționează, despre relația pe care o au cu artiștii dar și cu brandurile comerciale, despre marketing și noile tehnologii pe care le utilizează pornind de la exemplul oferit de Mixcloud, organizație a cărei filosofie a reușit să creeze o comunitate activă formată din artiști, oameni de radio și public.

Articole similare

S-a lansat aplicația iCEE.fest - DOWNLOAD

iCEE.fest a lansat o aplicație pentru telefonul mobil în care cei interesați pot viziona gratuit toa...

Head of Community de la Mixcloud vine în România

Xanthe Fuller, Mixcloud Head of Community, va participa marțea viitoare la o conferință înBucurești,...

Pe cine poți vedea la TEDxEroilor – Challenging Tomorrow, cea mai lungă conferință TEDx din România...

Cea mai lungă conferință de tip TEDx din România va avea loc în București între 5 și 7 mai, la Casa ...
X