Andrei Niculae, speaker la conferința internațională RadioDays Europe 2024, din Germania

CoolNews
share

Andrei Niculae, matinalul de la Breakfast, a fost invitat să participe la conferința internațională Radio Days Europe 2024, desfășurată în Germania. Toți cei din sală au fost captivați de „Maratonul lui Niculae”, subiectul prezentat de Andrei pe scena din Germania. 

„Maratonul lui Niculae” a reprezentat un moment de excepție în lumea radioului, fiind un demers îndrăzneț și inovator. Cu 10 ediții la activ, cea mai lungă fiind de 51 de ore de emisie continuă ON AIR, Andrei Niculae a reușit să transmită energie, entuziasm și să creeze o legătură specială cu ascultătorii săi.

În cadrul conferinței Radio Days Europe 2024, Andrei Niculae a împărtășit experiența sa captivantă legată de „Maratonul lui Niculae”. A vorbit despre provocările întâmpinate, momentele de înaltă intensitate și satisfacțiile aduse de acest proiect extraordinar. Prezentarea sa a fost întâmpinată cu interes și entuziasm de către participanți, iar la finalul discursului său, Andrei Niculae a fost aplaudat cu entuziasm la scenă deschisă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andrei Niculae (@niculaeandrei)

Ca DJ al emisiunii matinale Virgin Radio Breakfast de la postul de radio Virgin Radio Romania, Andrei Niculae este recunoscut pentru talentul său, carisma sa și capacitatea de a crea conexiuni autentice cu publicul său. „Maratonul lui Niculae” a reprezentat o nouă realizare semnificativă în parcursul său profesional, consolidându-i statutul ca unul dintre cei mai influenți și apreciați speakeri și DJ-i din industria radio.

 

sursa foto: Instagram/@radiodayseurope

Articole similare

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

LINO Golden și JO își unesc vocile pentru prima dată și aduc în playlist-uri „Ultimul Dans"

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...