Gran Error și wrs te binedispun cu “I Like It”

CoolNews, Muzică
share

Gran Error și wrs vin să adauge acel sparkle de care are nevoie playlist-ul tău cu cea mai nouă piesă a lor. “I Like It” reprezintă o abordare electrică a flamencoului și a sound-ului specific spaniol, o combinație de stiluri care poate nu ar fi fezabilă în teorie, dar cu abordarea artistică a celor de la Gran Error și wrs, rezultatul este în mod clar unul magnetic.

“I Like It” a fost creată de Gran Error (Marcel Botezan și Sebastian Barac) și wrs, alături de Achi, Ira, Mingue, iar producția a fost realizată de Gran Error și Achi.

,,Ritmul, vibrațiile și combinația de stiluri pentru acest cântec au rezultat exact așa cum ne-am dorit. wrs a venit perfect în completare cu sound-ul său fresh și astfel vă oferim mixul ideal. Have fun.” ne spun Gran Error.

Așa cum am promis, am livrat. După cum am spus, următoarele mele lansări vor fi mai mult despre vibrații pozitive și distracție și astfel,  începem cu această colaborare. <<I Like It>> este piesa ideală pentru o petrecere reușită. Mulțumesc Gran Error pentru propunerea de a colabora, ador rezultatul. Love.” ne spune wrs.

Marcel Botezan și Sebastian Barac sunt cei doi producători din spatele proiectului muzical de succes, Gran Error. De asemenea, ei sunt mințile creative din spatele Play & Win, unul dintre cele mai prolifice proiecte Dance care a produs hituri internaționale pentru artiști precum INNA, Antonia, Flo Rida și mulți alții. În plus, cei doi au lucrat cu Akon, Nicki Minaj și Nick Jonas și au fost premiați de-a lungul carierei lor de peste 30 de ori. În plus, single-ul lor din 2022, „Clap Clap”, o colaborare cu Elvana Gjata și Antonia, a ajuns #1 în topurile românești și #3 în Lituania.

wrs, unul dintre cei mai cameleonici artiști din industria muzicală din România, a reușit să depășească granițele muzicale, lansările sale fiind ascultate peste tot în lume odată cu participarea sa la Eurovision cu piesa „Llamame”. Spania, Germania, Turcia, Italia sau Statele Unite sunt doar câteva dintre teritoriile unde piesele sale sunt zilnic ascultate de zeci de mii de oameni. În 2022, artistul a lansat și primul său EP, „Mandala”, ce conține cinci piese, printre care și „Llamame”, piesă ce a fost două săptămâni No. 1 pe radio, fiind al doilea single ce se bucură de susținerea radiourilor din țară, după succesul avut cu „Amore”. Recent, wrs a primit premiul pentru Best Male, în cadrul Elle Media Awards, premiu ce subliniază parcursul său liniar în carieră. Unul dintre cele mai recente single-uri lansate, „Tu nu vrei”, de asemenea plin de vibrații spaniole, a fost foarte bine primit pe radioul din Bulgaria și a atins locul #6 în topul căutărilor pe Shazam din România. Mai mult decât atât, “Dale”, ultima lansare a artistului, a ajuns pe #8 în Shazam Bulgaria.

Articole similare

Egalitate în iubire - ,,Cel mai eu” wrs x Holy Molly

Când nu ești acceptat pentru cine ești, alegi să te îndepărtezi, doar că există riscul ca în urma ta...

wrs lansează albumul său de debut - “Fiesta’23”

Oriunde pășește wrs, se declanșează o petrecere, iar acum artistul își lansează primul său album! “F...

wrs lansează ,,Tu nu vrei” - o baladă pentru inimi frânte

wrs, artistul cu una dintre cele mai frumoase evoluții de anul acesta, lansează piesa “Tu nu vrei”, ...