Confidenţialitate

Google Earth a fost relansat într-o versiune cu mult îmbunătățită

CoolNews, Viral
share

Google a prezentat o nouă versiune a atlasului digital gratuit Google Earth, versiune ce vine cu o mulțime de noi informații și funcții.

„Este un produs care vorbește despre valorile noastre cele mai profunde în termeni de educație și de punere a informațiilor la dispoziția oamenilor”, a comentat Rebecca Moore, o responsabilă a Google Earth, prezentând AFP noua versiune a acestui program care permite explorarea planetei de pe calculator sau de pe smartphone.

Google Earth oferă „diferite filtre pentru a vă permite să vedeți lumea” și „să vă deschidă mintea cu noi povești, dându-vă și o nouă perspectivă” asupra locurilor vizitate.

Una dintre funcții se numește Voyager și le permite utilizatorilor să cunoască povești interactive despre locurile pe care le caută.

Momentan, sunt 50 de povești în categoria Voyager, iar altele noi vor fi adăugate în fiecare săptămână.

De asemenea, aproximativ 20.000 de puncte de interes pe glob, fiecare dintre acestea oferindu-ți informații istorice și nu numai, despre locurile pe care le vizionezi.

Noul Google Earth utilizează și inteligența artificială pentru a le furniza utilizatorilor „hărți de cunoaștere”, dându-le acces la informații online privind munții, țările sau siturile pe care le vizitează virtual.

Noul Google Earth este disponibil la adresa google.com/earth și este  compatibil cu Chrome și cu Android, dar grupul promite în curând versiuni adaptate pentru dispozitivele Apple și pentru alte platforme de acces la internet

Articole similare

De Ziua Pământului, Google a creat un nou doodle

22 aprilie este Ziua Pământului, iar Google îi dedică planetei un nou doodle. De data asta avem un G...

Google face un cadou României, de Centenar

Înaintea Zilei Naționale a României, Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia și colecțiile sale se ...