[BREAKFAST] Glumele cu cheiloși interzise în UK: „Este hărțuire sexuală!”

CoolNews, NEWS
share

Căderea părului este mult mai răspândită în rândul bărbaților decât al femeilor, așa că folosirea acesteia pentru a descrie pe cineva este o formă de discriminare, a concluzionat un judecător.

Comentarea cheliei unui bărbat la locul de muncă echivalează cu observarea dimensiunii sânilor unei femei, a adăugat el. Hotărârea – luată de de trei bărbați care, în pronunțarea hotărârii, și-au deplâns propria lipsă de păr – vine într-un caz între un electrician și angajatorii săi de producție.

Tony Finn – care acum urmează să primească despăgubiri – lucrase pentru compania British Bung din West Yorkshire timp de aproape 24 de ani, când a fost concediat în mai anul trecut.

I-a dus la tribunal, susținând, printre altele, că a fost victima hărțuirii sexuale în urma unui incident cu supervizorul fabricii Jamie King. Finn a susținut că, în timpul unei dispute de la magazin, în iulie 2019, King s-a referit la el drept ”chelios”.

Nu avem nicio îndoială că a fi menționat în acest mod peiorativ a fost un comportament nedorit în ceea ce îl privește pe (domnul Finn)”, a constatat tribunalul, potrivit The Independent.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...

[BREAKFAST] Un ponei a devenit primarul unui sat din Marea Britanie

Sătui de politică şi politicieni, la alegerile locale, nişte săteni din Marea Britanie şi-au ales ca...