Confidenţialitate

Gabi Bagu ne-a făcut fericiți cu „Picătura de durere” la Breakfast

CoolNews, Muzică
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae

,,Picătura de durere” este povestea pe care o trăiește toată lumea, într-un anumit moment al vieții. Mai vulnerabil decât până acum, Gabi Bagu își pune sufletul pe tavă, iar sensibilitatea piesei este susținută și de prezența copiilor din cadrul Voltaj Academy, coordonați de Andreea Stoica.

https://www.youtube.com/watch?v=nyvAP1suKYo#video_1

Picătura de durere a început într-o dimineață, la ora 3, când fulgera, de unde și primul vers scris al piesei: A fulgerat, cred că erai tu. Am vrut să continui povestea în studiourile Mattman Music, împreună cu frații mei, pentru a o putea duce la un alt nivel și să fie plăcută de cât mai mulți dintre voi. Această piesă reprezintă mai multe bucăți din sufletul meu și-mi doresc ca toată lumea să-l vadă pe adevăratul Gabi, exact așa cum este el”, a povestit Gabi Bagu.

Gabi Bagu este un artist Mattman Music, care a ajuns la inimile multor oameni prin intermediul melodiilor sale, care s-au auzit la unele dintre cele mai mari radiouri din țară. Cea mai cunoscută piesă a artistului, „Nu Ești Tu”, a reușit să adune peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube și peste 322 de mii de streamuri pe Spotify.

Ascultă Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00!

Articole similare

[BREAKFAST] În timp ce multe afaceri se îndreaptă către săptămâna de lucru de 4 zile, tocmai a apăru...

Săptămâna de lucru de 4 zile nici nu a început bine să fie o realitate că o nouă idee revoluţionară ...

[BREAKFAST] Au distrus aplicațiile de dating flirtul? Ce spun studiile

Începând cu apariția aplicațiilor de dating, întâlnirile au devenit mai ușor de gestionat prin inter...

[BREAKFAST] Care sunt cele mai populare nume pentru bebeluși în 2023. Vezi aici lista integrală

BabyCenter, publică în fiecare an o listă cu cele mai populare nume pentru copii. Pe tot parcursul a...