Confidenţialitate

FuckUp Nights București se întoarce cu o nouă ediție pe 18 iunie: Blogul lu’ Otravă și Alex Filip, printre vorbitori

CoolNews
share

Proiectarea unei structuri arhitectonice are nevoie de viziune și disciplină. Toți știm să construim o casă pe hârtie. O cărămidă se pune lângă alta, apoi un nou rând și așa mai departe. La fel de bine știm că nu prea putem să le punem din doi în doi și unde ne aducem aminte.O cărămidă luată din fundație poate avea o consecință la fel de dură ca adoptarea unei decizii care aduce sfârșitul carierei cuiva sau a unui business. Suntem arhitecți ai propriilor noastre vieți, dar, uneori, planul de pe hârtie nu seamănă cu ce găsim pe șantierul profesional. Așa că multe cărămizi nu se așază cum trebuie. Unii numesc asta eșec. Dar, chiar dacă, la un moment dat, facem o ușă prea înaltă sau prea strâmtă, o putem zidi și construi alta cu vedere poate mai bună către lume.  Avem nevoie să ne construim câte o astfel de “structură”, chiar dacă nu strălucim ca arhitecți. Așa că dacă e să pice vreo cărămidă, important este să te gândești că nici Roma nu a fost construită într-o zi.

Carierele de succes se clădesc având în minte fiecare eroare și defectele din planul profesional.Aceasta este povestea instructivă a eșecului, iar dacă și tu ai pus strâmb o cărămidă, te califici pentru evenimentul inspirațional FuckUp Nights București Vol. V, de pe 18 iunie, desfășurat online, live pe platforma ZOOM.

Planul celei de a doua ediții digitale Fuckup Nights București, Vol. V va prinde contur prin aportul talentaților arhitecți: Ioana Frîncu – expert în tehnologie, antreprenor și COO Creative Tim; Cristian China-Birta – blogger și antreprenor, fondatorul agenției digitale Kooperativa 2.0, trainer și speaker; Alex Filip – corporatist, pilot de raliuri cu 17 ani experiență și dublu campion național și Cristian Șimonca aka Blogu lu’ Otravă –  blogger entuziast în domenii precum teatru, film, sport&more.

Cultura eșecului constructiv nu e ceva ce poți învăța peste noapte. Personal, am avut nevoie de mulți ani pentru a o asimila și apoi pune în practică. Cheia este, bineînțeles, comunicarea. Iar pentru a-i încuraja pe alții să-și atingă potențialul maxim, de multe ori, e nevoie să faci un pas în spate și să asculți și poveștile altora. Invitații acestei ediții și-au însușit eșecul pe plan profesional, ca pe câte un episod inevitabil din viețile lor și ne vor arăta live cum au trecut peste el și ce lecții au învățat din asta”, afirmă Diana Iosu, organizator Fuckup Nights București.

Fuckup Nights Bucharest Vol. V va avea loc virtual, pe platforma Zoom, în data de 18 iunie, începând cu ora 19:00. Înregistrarea la eveniment se face aici.

Articole similare

Fuckup Nights București se întoarce cu ediția a IV-a, de data asta online

Una dintre cele mai bune strategii de gestionare a unei situații de criză este să transformi impedim...