Confidenţialitate

Fuckup Nights București se întoarce cu ediția a IV-a, de data asta online

CoolNews
share

Una dintre cele mai bune strategii de gestionare a unei situații de criză este să transformi impedimentele în oportunități. Sigur, ne confruntăm cu o situație fără precedent la nivel global, însă tocmai acum este momentul prielnic de a învăța și mai mult unii de la alții, de a ne sprijini în a găsi soluțiile optime pentru a depăși provocările momentului. Astfel, Fuckup Nights București merge înainte și pășește în online, unde se va întâlni cu un public global, după ce, pe 16 aprilie a participat la ediția națională a evenimentului, alături de Brașov, Cluj, Iași, Oradea și Timișoara.

Fuckup Nights București Vol. IV va fi un pariu câștigat cu vremurile care ne încearcă și care ne impun să ne adaptăm. Așadar, pe 7 mai,organizatorii FUN București vor prepara o nouă limonadă din toate lămâile pe care viața le-a oferit invitaților ediției -acelesituații dificile din carierăpe care protagoniștii s-au răzbunatînvățând din ele și transformându-le în povești și business-uri de succes.

“Cei cu care ne vom întâlni virtual sunt oameni pe care o criză nu-i va doborî atât de ușor, pentru că, de-a lungul timpului, au greșit suficient încât astăzi să gestioneze riscul, ca parte din procesul de business,”afirmă Diana Iosu, organizator Fuckup Nights București.

Invitații Fuckup NightsBucureștiVol. IV sunt: Jaco Fok – Chief Innovation OMV Petrom; Ioan Iacob – CEO și co-fondator QUALITANCE; Tudor Galoș – consultant de business și Andrei Roșu – sportiv de anduranță, blogger, scriitor și vorbitor inspirațional. Fiecare dintre ei are la dispoziție 8 minute pentru a povesti diverse episoade din foiletonul aventurilor lor din carieră.  Moderatoarea acestei ediții va fi jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy. Mai multe detalii despre fiecare dintre aceștia sunt disponibile aici.

Această ediție a evenimentului va fi exclusiv în limba engleză și se va desfășura live, pe platforma Zoom.

Biletele pot fi achiziționate de aici.

Articole similare

FuckUp Nights București se întoarce cu o nouă ediție pe 18 iunie: Blogul lu' Otravă și Alex Filip, p...

Proiectarea unei structuri arhitectonice are nevoie de viziune și disciplină. Toți știm să construim...

Fuckup Nights București se întoarce cu ediția a IV-a, de data asta online

Una dintre cele mai bune strategii de gestionare a unei situații de criză este să transformi impedim...