Friends With Benefits: Reme recuperează rapid

CoolNews, Energia aia bună
share

Nici nu a intrat bine în joc că Andreea Remețan s-a pus serios pe adunat gașcă mare de prieteni.  După ce a surprins echipa Virgin Tonic, în direct la Virgin Radio Romania, cu intrarea ei în competiția Friends With Benefits, Andreea Remețan adună pe oră ce trece din ce în ce mai mulți prieteni, amenințând în doar două zile locurile câștigate în top de Ionuț, Shurubel și Bogdan.

Lupta devine și mai interesantă, mai ales că vineri vă puteți întâlni cu toți patru în Brașov și puteți lua de la ei codurile de acces în concursul Friends With Benefits.

Dacă nu îi prinzi în oraș, le poți cere codurile și online! Împrerietenește-te cu Virgin Radio Romania pe Facebook, Twitter, Instagram și Snapchat și pune mâna pe codurile care te aduc în gașca dorită!

Dacă vrei să participi la Friends With Benefits, urmărește Virgin Radio Romania pe Facebook, TwitterInstagram și Snapchat și află în timp real unde sunt DJii Virgin Radio Romania!

Tu în ce gașcă vrei să intri: Reme, Shurubel, Ionuț sau Bogdan?

La fiecare interacțiune cu oricare dintre cei 4 DJ, vei primi un cod cu care poți să le trimiți un friend request în pagina Friends With Benefits. Poți să primești coduri de la toți sau doar de la unul. Tu alegi cu cine te împrietenești!

DJ-ul care strânge cei mai mulți prieteni câștigă. Dintre ei, prin tragere la sorți, poți deveni noul lui travel buddy!

Cu Shurubel poți ajunge la Tomorrowland, Ionuț te duce la un meci Real Madrid, iar cu Bogdan ajungi să vezi live o cursă de Formula 1! Cea mai nou intrată în joc, Reme face mobilizarea pentru o sesiune de shopping la Milano.