Confidenţialitate
5816
IONUT
6574
REME
7192
SHURUBEL
7381
BOGDAN
7192 FRIENDS

TOMORROWLAND

SHURUBEL

Sunt 2 “R”-uri în festivalul la care vreau să te duc și nu pot să-l zic pe niciunul. Dar fac față la vreo 3 nopți albe-n lanț dacă party-ul e suficient de tare. Vama m-a călit ani la rând și acum pot să pun cortul pe plajă chiar și cu ochii închiși. Și după îl și nimeresc pe întuneric. Dacă vii cu mine, promit că ne facem loc până în fața scenei.
PREMIU: Un abonament complet la TOMORROWLAND, cel mai mare festival de muzică electronică, cu zbor, camping și fun inclus.

Inscrierile s-au terminat. Asculta Virgin Tonic pentru a afla daca ai castigat!

5816 FRIENDS

REAL MADRID

IONUŢ

Am crescut fără metrou în Drumul Taberei și după am făcut naveta până-n Anglia unde am studiat. Deci știu multe glume de drum lung, nu neapărat bune. Dimineața îmi beau cafeaua dintr-o cană pe care scrie Nicest Guy Ever, pe care nu mi-am cumpărat-o singur de ziua mea, jur! În plus, am învățat toate cântecele lui Real Madrid direct în spaniolă ca să fim pregătiți de meci.
PREMIU: Zbor, cazare la hotel și un bilet în lojă pe Santiago Bernabéu la un meci cu Real Madrid.

Inscrierile s-au terminat. Asculta Virgin Tonic pentru a afla daca ai castigat!

7381 FRIENDS

FORMULA 1

BOGDAN

Cu toate că ai mei voiau să mă facă pilot de avion, până la urmă am ajuns pilotul mașinii de familie. Mi-am învățat soția cine e coechipierul lui Hamilton la F1 și, de când o urmăresc pe fiică-mea la mers-de-a bușilea-viteză pot să optimizez toate opririle la pit-stop ale lui Kimi Raikkonen.
PREMIU: Zbor, hotel și bilete cu șampanie la Monza, la Grand Prix-ul Italiei 2017.

Inscrierile s-au terminat. Asculta Virgin Tonic pentru a afla daca ai castigat!

6574 FRIENDS

SHOPPING LA MILANO

REME

Expert în longboard auto-proclamat, o fac de rușine pe Carrie Bradshaw când vine vorba de numărul de perechi de pantofi pe care le dețin. Sunt șefa city-break-urilor spontane și am playlist-uri pentru fiecare oraș nou pe care îl văd. Dacă vii cu mine în Milano, garantez cele mai tari selfie-uri și pauze la shopping cu cel mai yummy gelato, știu eu un loc.
PREMIU: O excursie la shopping în Milano cu avion, cazare și cei mai frumoși pantofi.

Inscrierile s-au terminat. Asculta Virgin Tonic pentru a afla daca ai castigat!

Urmărește virginradio.ro și află când și unde te întâlnești cu tonicii prin România, gată să-ți ofere codul lor de friendship request.

ne punem în mișcare cu sprijinul

Câștigătorii

Ai trimis  coduri pentru DJ-ul cu care vrei să te împrietenești? Pe 6 iunie am ales câștigătorul Friends With Benefits din gașca lui Bogdan

El va face echipă cu Bogdan la Formula 1

[fwb-friends]