Confidenţialitate

Foto viral: O bebelușă doarme în brațele pompierului care a salvat-o

CoolNews, Viral
share

Viralul începutului de săptămână vine din statul american Tennessee. Fotografia unui pompier care ține la piept o bebelușă a topit inimile internauților.

Pompierii din Departamentul Chattanooga, statul Tennessee, se pregăteau să intre la dușuri după ce se întorseseră de la un incendiu, când au primit un alt apel de urgență.

O femeie însărcinată cerea disperată ajutor pentru cele 3 fiice ale sale, după ce mașina în care se aflau fusese implicată într-un accident pe Autostrada 58.

Copilele cu vârste între 7 ani și 4 luni erau speriate, iar mama lor avea dureri abdominale și de spate și nu putea să le sară în ajutor. Cel mai tare s-a speriat fetița de 4 luni, care plângea puternic.

Pompierii au ajuns de urgență la locul accidentului și au evacuat imediat pasagerele mașinii. Comandantul Chris Blazek a povestit că el a fost cel care a scos din mașină bebelușa de 4 luni, iar, după o scurtă evaluare, aceasta și-a lipit capul de pieptul său și a închis ochii.

”Am observat că oamenii mei aveau situația sub control, așa că am decis să iau o pauză cu noul meu prieten”, a comentat Chris Blazek pe Facebook.

Mama fetițelor a fost transportată la spital pentru evaluare, iar echipa de pompieri a rămas lângă acestea până la sosirea unui membru al familiei.

”Momente ca acesta îmi rămân în minte, de aceea fac acest job”, a mai scris comandantul pompierilor pe pagina Departamentului.

Mama a fost transportată la spital pentru evaluare, iar echipa de pompieri a așteptat un membru al familiei care să preia fetițele.

 

Articole similare

Saga continuă: Un BMW s-a înfipt într-un tramvai în Iași - FOTO

Un autoturism BMW și un tramvai s-au ciocnit joi seară, 16 ianurie, în fața Casei de Cultură a Stude...

Confesiuni de luni: Shurubel a evitat un accident în ultima clipă (AUDIO)

Duminică seara Shurubel a reușit să evite un accident, după ce un taximetrist a trecut pe culoarea r...

Kevin Hart a fost operat la spate în urma unui accident de mașină

Kevin Hart a fost spitalizat de urgenţă, cu grave răni la coloană, după un accident de maşină care a...