Formula 1: Directorul tehnic al echipei Haas, Guenther Steiner, a fost înlocuit pentru noul sezon după 10 ani la conducere

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Schimbare în Formula 1: Directorul tehnic al echipei Haas, Guenther Steiner, a fost înlocuit pentru noul sezon după 10 ani la conducere. Concedierea sa este o lovitură pentru acest sport – scrie presa americană. Italianul este unul dintre carismatice personaje din Formula 1 și a jucat un rol cheie în recenta creștere a popularității sportului, în special în SUA, scrie europafm.ro.

Guenther Steiner a devenit în ultimii ani una dintre vedetele Formula 1, atitudinea sa deschisă față de rolul său și adesea față șoferii săi, împreună cu temperamental său exploziv, s-au dovedit extrem de populare în rândul iubitorilor de Formula 1.

Aparițiile sale publice au atras adesea mai mulți fani decât cei ai șoferilor săi și anul trecut a publicat o carte de success si are o linie de tricouri care îi poartă imaginea.

Echipa HAAS, însă, a avut performanțe slabe, terminând pe ultimul loc în campionatul constructorilor anul trecut și pe locul opt în 2022.

Proprietarul, Gene Haas, a indicat că nu este mulțumit de rezultate, în ciuda faptului că Steiner a fost alături de echipă de la început.

Echipa americană Haas a anunțat că in locul sau a fost numit fostul director de inginerie al HAAS, Ayao Komatsu.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Formula 1: Fanii se pregătesc pentru Marele Premiu al Spaniei

Marele Premiu al Spaniei de Formula 1, care va avea loc în acest weekend pe celebrul Circuit de Barc...

Formula 1: Pregătește-te pentru Marel Premiu al Canadei

Cursa de Formula 1 din Canada, cunoscută oficial sub numele de Marele Premiu al Canadei, este una di...

Formula 1: Victorie memorabilă pentru Charles Leclerc, acasă, la Monte Carlo

Zi memorabilă pentru Charles Leclerc și pentru fanii săi. Pilotul monegasc de 26 de ani a reușit să ...