Confidenţialitate

Fly Project lansează “Mexico” – VIDEOCLIP

Muzică
share

“Mexico” este prima lansare a trupei Fly Project de la hit-ul “Get Wet”, care a adunat zeci de milioane de vizualizări pe Youtube și peste 1 milion de stream-uri pe Spotify, dar și o continuare a hiturilor internaționale “Musica” și “Toca Toca”, cu un mix de engleză și spaniolă, cu care Fly Project a cucerit topurile și cluburile din întreaga lume.

Piesele Fly Project au ajuns în cele mai îndepartate locuri de pe Pământ, din Siberia până în America Latină, China sau Laponia, având fani din toate categoriile și zonele.
Fly Project dă startul celor mai tari petreceri și sunt cunoscuți în toată lumea pentru asta, așa că videoclipul piesei ”Mexico” nu a făcut excepție.

Fete sexy, mișcări lascive, camere obscure și contraste fluorescente, o petrecere cu aer mexican imaginată de regizorul Alex Ceaușu.

“Cum intrai în zona în care s-a filmat, încă de pe scări, puteai să auzi oameni vorbind engleză, spaniolă, chineză, franceză.. ne-am bucurat că și în clip am avut oameni din diverse țări, de diverse rase, pentru că muzica noastră se ascultă peste tot și este pentru toată lumea. Suntem onorați că e așa”, povestește Tudor.

Articole similare

Un nou remix pentru ”Millerba” (AUDIO)

Piesa de vară de la Fly Project are parte de un remix fresh! DJ Marvio & Lucian Iordache s-au lăsat ...

“Millerba”, noua piesă de vară de la Fly Project - VIDEO

Fly Project revine cu o nouă piesă, în așteptarea relaxării și petrecerilor din această vară. “Nu...

YouTube Rewind: La ce s-au uitat românii în 2017

La final de an aflăm care sunt cele mai populare video-uri de pe YouTube și ce fel de conținut video...