Fly Project lansează “Mexico” – VIDEOCLIP

Muzică
share

“Mexico” este prima lansare a trupei Fly Project de la hit-ul “Get Wet”, care a adunat zeci de milioane de vizualizări pe Youtube și peste 1 milion de stream-uri pe Spotify, dar și o continuare a hiturilor internaționale “Musica” și “Toca Toca”, cu un mix de engleză și spaniolă, cu care Fly Project a cucerit topurile și cluburile din întreaga lume.

Piesele Fly Project au ajuns în cele mai îndepartate locuri de pe Pământ, din Siberia până în America Latină, China sau Laponia, având fani din toate categoriile și zonele.
Fly Project dă startul celor mai tari petreceri și sunt cunoscuți în toată lumea pentru asta, așa că videoclipul piesei ”Mexico” nu a făcut excepție.

Fete sexy, mișcări lascive, camere obscure și contraste fluorescente, o petrecere cu aer mexican imaginată de regizorul Alex Ceaușu.

“Cum intrai în zona în care s-a filmat, încă de pe scări, puteai să auzi oameni vorbind engleză, spaniolă, chineză, franceză.. ne-am bucurat că și în clip am avut oameni din diverse țări, de diverse rase, pentru că muzica noastră se ascultă peste tot și este pentru toată lumea. Suntem onorați că e așa”, povestește Tudor.

Articole similare

Început de an spectaculos pentru Fly Project! Piese cu miliarde de vizualizări și concerte în toată ...

Fly Project a cucerit lumea întreagă și numai anul trecut a depăşit 25 de miliarde de vizualizāri cu...

FLY PROJECT lansează cea mai sexy piesă a momentului! Ascultă „Morenita” chiar aici

Hit după hit, piesele Fly Project cuceresc toată lumea, din cele mai îndepărtate colțuri și până în ...

Lidia Buble și Fly Project lansează piesa „Oh La La”, un single super hot și efervescent

Lidia Buble, artista ce a cucerit, atât publicul din România, cât și cel internațional, alături de F...