Confidenţialitate

floWmo lansează piesa „Eyes Don’t Lie”

Muzică
share

După single-ul de debut „My Beat„, care a stârnit reacții și a primit un feedback pozitiv din partea publicului, cei doi artiști floWmo revin cu o piesă fresh, Eyes Don’t Lie, o co-producție Roton Music și DeMoga Music.

Ochii unei persoane îți transmit adevărul sau de fapt te păcălesc? Piesa și videoclipul „Eyes Don’t Lie” ne arată că poate exista un twist al expresiei „ochii nu mint”.

„Piesa vorbeste despre momentul in care descoperim o alta versiune a persoanei pe care o iubim, o parte ascunsa atat de mult timp, incat ne miram cum de nu am decodat-o, cum de nimic nu a dat de gol adevarata fata a persoanei din fata noastra. Se intampla des asta, mai ales atunci cand te indragostesti orbeste. Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului si ca ne putem da seama de multe privind un om in ochi. Dar ce te faci atunci cand pana si ochii se pricep la minciuna si iti dai seama doar atunci cand este prea tarziu? Eyes Don”t Lie pune povestea asta pe note muzicale si descrie sentimentul dulce-amarui pe care il ai atunci cand iubesti o persoana toxica.”, declară flowMo.

Advertisement

Eyes Don’t Lie” are sound-ul floWmo – o combinație de pop, dance, minimal pop, retro, acustic, care te cucerește din prima ascultare.

Proiectul floWmo este format din doi artisti, producatori si compozitori romani de succes, care au produs si compus piese number one si top 10 in clasamentele radiourilor de la noi din tară. Cei doi artisti floWmo au si experienta internationala, au avut sesiuni in SUA, Londra si Suedia, lucrand cu songwriteri care au compus pentru Rihanna, Miley Cyrus sau Pussycat Dolls. Artistii lucreaza la primul album, care va include atat single-ul de debut, cat si cel mai nou single – „Eyes Don’t Lie”.

Articole similare

VIDEO: Cristina Vasiu lansează „Bună, ce faci?”

Cristina Vasiu se pregătește de vară cu o poveste de dragoste pusă pe note muzicale: „Bună, ce faci?...

VIDEOCLIP NOU: ADDA și-a luat bilet spre fericire în „Tramvaiul 23”

ADDA ia „Tramvaiul 23, chiar și cu ultimii lei” și pleacă în căutarea unei iubirii ce nu îi dă pace....

Dorian Popa colaborează cu Andreea Bănică. Cum sună ”Dragoste încercată”

Anul 2021 vine cu o mulțime de surprize și de colaborări inedite. Andreea Bănică și Dorian Popa ...