Finala Eurovision 2017. Cum poți vedea Eurovision fără comentariile de la TV

Muzică
share

Ilinca şi Alex Florea s-au calificat cu piesa ”Yodel It” în finala Eurovision. Îi vei putea vedea în această seară în a doua parte a showului Eurovision, ei având numărul de ordine în concurs 20.

Dacă nu vrei să te uiți la TV și să prinzi părerile comentatorilor, poți urmări showul live direct pe YouTube sau în această pagină de pe virginradio.ro. Mai jos găsești și toate informațiile despre finala Eurovision, ordinea pieselor în finala Eurovision Song Contest 2017 și șansele României de a prinde un loc bun în finala Eurovision.

Publicul din toate țările participante la Eurovision (cu excepția României) poate vota pentru reprezentanții noștri de maximum 20 de ori de pe același număr de telefon.

„Voi da totul pe scenă, pentru ca România să strălucească la Eurovision. Parcă ieri făceam primele repetiţii cu Ilinca pentru Selecţia Naţională, chiar dacă, de atunci şi până astăzi am străbătut, alături de Ilinca, un drum greu, dar frumos, de la Bucureşti până la Kiev. Este un moment unic în cariera oricărui artist şi mă bucur de fiecare clipă petrecută în concurs”, mărturiseşte Alex Florea, înainte de finala Eurovision 2017.

„Îmi doresc să facem un show perfect, pentru ca momentul nostru să rămână în memoria fanilor. Dedic prestaţia noastră din Marea Finală publicului minunat care ne-a susţinut de-a lungul concursului”, a declarat Ilinca.

Punctajele cumulate – acordate de juriu și de telespectatorii din țară -, vor fi dezvăluite în ordine alfabetică de reprezentanţii celor 42 de ţări înscrise la actuala ediţie a Eurovision – punctele României vor fi anunţate de vedeta TVR Sonia Argint Ionescu.

Ilinca şi Alex Florea, printre primii 10 la casele de pariuri

Ilinca şi Alex Florea formeaza cel mai îndrăgit duo de la Eurovision 2017, conform unui sondaj wiwibloggs.com. Perechea din România ce a dus yodel-ul la Eurovision 2017 a obţinut mai multe voturi decât echipa Estoniei, care s-a clasat pe locul al doilea.

România are o cotă bună şi la casele de pariuri, unde melodia „Yodel It!” se afla sâmbătă dimineața pe a șaptea poziție, după Portugalia, Italia, Bulgaria, Belgia, Suedia şi Marea Britanie.

Articole similare

Olly Alexander a lansat piesa “DIZZY”, prin care va reprezenta Marea Britanie la Eurovision

Olly Alexander a lansat piesa “DIZZY”, prin care va reprezenta Marea Britanie la legendarul Eurovisi...

INTERVIU EXCLUSIV | Martin Österdahl (director executiv Eurovision): Motivația de a lucra în industr...

Născut și crescut în Suedia, Martin Österdahl are o carieră lungă și impresionantă în domeniul media...

România nu va participa la Eurovision 2024. Consiliul Administrativ al SRTv nu a aprobat participare...

CA al SRTv nu a aprobat participarea României la Eurovision 2024. Constrângerile financiare şi do...