„Fifty Shades” continuă

CoolNews, Filme
share

După ”Fifty Shades Darker”, vine și nunta dintre Anastasia și Christian Grey în continuarea poveștii, „Fifty Shades Freed”.

Noul film din serie, „Fifty Shades Freed” va avea premiera pe 9 februarie 2018, însă până atunci fanii vor mai avea o surpriză. Până la următorul film apare încă o carte luna viitoare, pe 28 noiembrie.

Cartea care urmează să fie lansată de E.L. James spune povestea „Fifty Shades Darker” din perspectiva lui Mr. Grey. Dacă ai văzut deja povestea spusă de Anastasia, acum vine și variantă în oglindă, cu perspectiva lui Mr. Grey. E.L. James a anunțat lansarea pe contul său de Facebook în urmă cu câteva ore și deja vestea s-a răspândit rapid printre fani, având peste 30.000 de share-uri.

Ultimul film din seria „Fifty Shades” a fost lansat în februarie și a avut suficient succes cât să ceară și o continuare.

În ”Fifty Shades Darker”, Christian (Jamie Dornan) se luptă cu demonii interiori, iar Anastasia (Dakota Johnson) trebuie să se confrunte cu furia și invidia femeilor care au fost înaintea ei.

„Darker”
prezintă povestea Anastasiei care, la insistențele lui Christian, acceptă să se împace cu acesta. În încercarea de a-și reclădi relația cu bărbatul iubit, Anastasia este prinsă într-un vârtej de intrigi și întâmplări care o pun în cele din urmă în fața celei mai importante decizii.

După despărțirea de Christian, Anastasia începe să lucreze la S.I.P. (Seattle Independent Publishing), unde îl are ca șef pe Jack Hyde (Eric Johnson), care nu este cine pare a fi. Ana se simte inconfortabil în prezența lui, deoarece devine mult prea familiar față de ea. Între timp, aceasta se împacă cu Christian, neștiind că el a cumparat S.I.P. pentru a o putea avea aproape. Christian devine gelos pe Jack și caută motive să îl concedieze. Când Jack o șantajează pe Ana în legătură cu schimbul de e-mail-uri dintre ea și Christian și îi face propuneri indecente, Ana îl lovește și fuge din clădirea S.I.P., unde se întâlnește cu Christian. Jack este concediat, lucru care îl determină să își arate adevărata față și care dezvăluie trecutul comun pe care îl are cu Christian Grey.

În scenă intră Leila Williams (Bella Heathcote) și Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere B.D.S.M. ale lui Christian care caută să revină în viața lui și să o înlăture pe Anastasia din peisaj.

Articole similare

Chris Martin (Coldplay) și Dakota Johnson s-au logodit după șase ani de relație

Chris Martin, solistul trupei Coldplay și actrița de la Hollywood - Dakota Johnson sunt pe cale să s...

„Heart of Stone” are premiera astăzi. Gal Gadot, în noul film de acțiune cu spioni

Heart of Stone este un thriller de acțiune și spionaj, în centrul căruia se află agenta Rachel Stone...

Dakota Johnson, într-un nou rol principal. Netflix spune filmul că va fi o premieră în istoria cinem...

Un nou rol de protagonistă pentru Dakota Johnson. Actrița pe care o știi din „50 de umbre ale lui...