„Heart of Stone” are premiera astăzi. Gal Gadot, în noul film de acțiune cu spioni

Celebrități, CoolNews, Filme, NEWS
share

Heart of Stone este un thriller de acțiune și spionaj, în centrul căruia se află agenta Rachel Stone (interpretată de Gal Gadot, cunoscută pentru rolul său iconic din Wonder Woman).

Rachel Stone (Gal Gadot) face parte din departamentul tehnic al unei unități de elită din cadrul MI6, însă fără ca echipa ei să știe că Stone lucrează de fapt pentru Cartă, o organizație secretă de menținere a păcii, care folosește tehnologii ultramoderne pentru a neutraliza amenințările internaționale. Astfel, în misiunile sale foarte complicate, Stone folosește tehnologia bazată pe inteligența artificială, permițând analiza datelor și prognoza avansată, ceea ce îi poate oferi o eficiență de aproape 100%. Cu toate acestea, în fața celei mai dificile misiuni, umanitatea lui Stone se dovedește a fi cel mai mare atu al ei. „Unul dintre lucrurile frumoase ale acestui film este că se bazează la fel de mult pe acțiune, cât se bazează pe poveste și emoție”, spune Gadot. „A fost foarte important pentru mine ca Rachel să fie un personaj care poate lupta, dar am vrut, de asemenea, să-și poată folosi mintea, intuiția și emoțiile.

 

RACHEL STONE (Gal Gadot)

Chiar dacă nu pare să fie decât o începătoare în cadrul departamentului tehnic din MI6, Rachel Stone este cu mult mai competentă și mai complexă decât presupun colegii ei. Ea este agent dublu și are numele de cod Nouă de inimă roșie (Nine of Hearts) în cadrul Cartei, o agenție internațională de spionaj ultrasecretă, de care au auzit extrem de puțini oameni. Rachel este o agentă perfectă, o incredibilă luptătoare, o hackeriță talentată și un șofer desăvârșit. În plus, este suficient de inteligentă și de puternică pentru a face față celor mai imposibile situații pentru a-și îndeplini misiunile și a învățat să țină lumea la distanță pentru a-și păstra obiectivitatea și calmul. Însă, pe măsură ce se apropie tot mai mult de colegii ei, Rachel începe să lase garda jos și să-și pună sub semnul întrebării rolul și credința oarbă în misiunea Cartei. Cele două lumi ale lui Rachel se ciocnesc atunci când un nou inamic imprevizibil amenință atât Carta, cât și echipa ei din cadrul MI6, dând peste cap tot ceea ce credea că știe.

PARKER (Jamie Dornan)

Agentul principal din echipa lui Stone din cadrul MI6, Parker este fermecător, amuzant și curajos, extrem de protector în privința colegilor și mereu preocupat de succesul misiunilor. Încercările lui de a o scoate din propria carapace și faptul că Rachel se simte din ce în ce mai apropiată de el și de restul echipei încep să complice sentimentele ei față de activitatea din cadrul Cartei.

KEYA DHAWAN (Alia Bhatt)

Deosebit de inteligentă și un adevărat geniu în domeniul tehnologiei, Keya a fost adoptată de un miliardar indian din industria farmaceutică după moartea prematură a părinților ei și a devenit ulterior unul dintre cei mai talentați și periculoși hackeri din lume. Determinată și extrem de pricepută, Dhawan își dorește ca abilitățile ei să schimbe dinamica internațională a puterii și să creeze o nouă ordine mondială.

NOMAD (Sophie Okonedo)

Șefa și mentorul lui Stone și una dintre cele patru persoane care conduc Carta, Nomad are numele de cod Regele de inimă roșie (King of Hearts). Tenace, pasionată și extrem de inteligentă, cu un simț al umorului sec, Nomad a condus o organizație neguvernamentală și a fost baroneasă în Camera Lorzilor din Marea Britanie, înainte de a deveni lider de spioni. Pe parcursul filmului, încrederea ei în Cartă și în Stone va fi pusă la încercare.

VALETUL DE INIMĂ ROȘIE (Matthias Schweighöfer)

Genial și excentric, specialistul în domeniul tehnologiei al Cartei este preocupat numai de muncă și folosește Inima, un dispozitiv bazat pe inteligența artificială, pentru a le crea agenților avantaje în activitatea pe care o desfășoară. Stone nici măcar nu-i cunoaște numele real, dar cei doi se tachinează mereu și au o relație frățească.

BAILEY (Paul Ready)

Responsabil de vehicule și de comunicații în cadrul MI6, Bailey, ajutat de Rachel, îi sprijină în teren pe Parker și pe Yang. De încredere, plin de umor și adorabil ca unchiul preferat al tuturor, este omul cel mai apropiat și confidentul lui Rachel în cadrul echipei. Pentru că își petrece o mare parte din timpul liber studiind conspirațiile care apar online, Bailey are șanse mai mari decât își imaginează să descopere adevărul din spatele unei misterioase organizații de spionaj cunoscute sub numele de „Carta”.

YANG (Jing Lusi)

O genială agentă de teren din cadrul MI6 și trăgătorul de elită al echipei, Yang este stilată și calmă în condiții de stres, dar și o luptătoare extraordinară, oricând dispusă să-și murdărească mâinile. Amuzantă și extrem de loială, Yang este un adevărat om de echipă.

Articole similare

Primele imagini oficiale din ”ARMY OF THIEVES”, prequel al filmului ”Army of the Dead” (GALERIE FOT...

Au apărut primele imagini oficiale din ”ARMY OF THIEVES”, prequel al filmului ”Army of the Dead”. ...

Ai doar 19 ore să prinzi primele 15 minute din filmul regizat de Zack Snyder pentru Netflix, ”Army ...

Netflix a deblocat primele 15 minute din filmul regizat de Zack Snyder - ”Army of The Dead”. În ...

”Wonder Woman 1984” se vede în România

Nu e o păcăleală  de 1 aprilie! Așteptarea pentru ca ”Wonder Woman 1984” să ajungă și în România (l...