Confidenţialitate

Festivalul Tomorrowland își lansează label! Afrojack și Chico Rose au scos deja prima piesă

Muzică
share

Când ajungi să organizezi un festival, te gândești care este pasul următor și ajungi să-l transformi în cel mai mare festival! Exact așa s-a întâmplat și cu Tomorrowland care a devenit foarte rapid, cel mai mare festival de muzică electronică. Și acum cum ar mai putea să crească? Iar din răspunsul la această întrebare s-a născut labelul Tomorrowland Music!

Ok, hai să-i zicem „unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume”, Tomorrowland, se desfășoară în fiecare an în Boom, Belgia. Prima ediție a fost în 2005 și de atunci, în jur de 200.000 de oameni vizitează festivalul în cele două săptămâni în care se desfășoară. De aici s-a mers mai departe, s-a organizat și un al doilea festival (Tomorrowland winter), un brand de fashion (TML) și chiar propria stație de radio – One World Radio pe care o poți asculta în România pe frecvențele fostului Vibe FM. Poți asculta One World Radio România pe 92,1 FM în București, dar și în Bacău (90,6 FM), Buzău (102,7 FM), Onești (91,1 FM), Tulcea (90,2 FM) și Zimnicea (96,1 FM).

Și se pare că nu exista destulă muzică pentru cât putem noi dansa, așa că au decis să o producă pe a lor. “You Got The Love” este prima piesă lansată sub semnătura Tomorrowland Music și vine de la Never Sleeps, adică Afrojack și Chico Rose. Băieții au început să lucreze la piesă încă de acum 2 ani și sună ca un adevărat imn de festival.

„În industria muzicală există o presiune mare asupra artiștilor pentru a rămâne relevanți sau pentru a încerca lucruri și provocări noi. Cu „Never Sleeps”, este vorba doar de muzică și oameni – adică să faci muzică pentru oamenii de pe ringul de dans și să sărbătorești viața. Nu este vorba  doar despre mine, ci și despre alți artiști – oricine simte că ar dori să facă ceva. Fără presiune, fără gen. Este vorba doar de muzică” a declarat Afrojack.

Uite cum „viitorul sună bine” a căpătat foarte mult sens! Cele mai noi piese semnate Tomorrowland Music dar și multe altele, se aud zilnic, pe One World Radio

Articole similare

Cum se poate asculta One World Radio în România

One World Radio România s-a lansat săptămâna trecuta, chiar  înainte de startul Tomorrowland 2021 - ...

Un nou cadou pentru fanii Tomorrowland: Claptone @Amicorum Spectacular Main Stage (VIDEO)

Tomorrowland continuă să aducă surprize pentru fanii festivalului în weekendul în care are loc Tomor...

Cadoul Tomorrowland: full set Vintage Culture at Tomorrowland - Around the World 2021 (VIDEO)

Direct de la Amicorum Spectaculum Mainstage, vineri seara, pe pagina de Facebook Tomorrowland a veni...