IOVA – de la Lala Band la Tomorrowland

CoolNews, NEWS
share

IOVA – artistul Generației Z – continuă să cucerească piața muzicală internațională.

La doar o lună după ce Henri PFR a lansat colaborarea cu IOVA pe piesa „Who are you”, vocea IOVEI a ajuns pe scenă la Tomorrowland, în performance-ul LIVE al lui Henri PRF.

Tomorrowland este unul dintre cel mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, aducând în ediția din 2023 din Belgia un public de peste 400.000 de participanți pentru peste 750 de artiști și performeri la 16 scene.

Despre acest real milestone în cariera sa, IOVA declară: „Am scris piesa asta acum un an, sigură cu chitara mea, într-un moment de vulnerabilitate maximă. A ieșit o piesă de care am fost și sunt foarte mândră și i-am arătat-o lui Vladimir. Împreună am găsit cele mai bune versuri de pus pe sound și am lansat-o. Fast forward, Henri a creat propria lui variantă a piesei pe care am lansat-o împreună în iulie, iar acum a dus-o direct pe Mainstage la Tomorrowland. Sunt extraordinar de fericită și recunoscătoare pentru acest moment.”

IOVA își continuă povestea proiectului BI POLAR, marcând succes după succes, atât local cât și pe plan internațional. Vorbim printre altele de super-piesa „Down on my knees” feat Paul Damixie, sau piesa „Monster” care a strâns peste 4,5 milioane streams.

IOVA continuă să lanseze piese ce au ca punct central trăiri și experiențe pe care nu mulți artiști obișnuiesc să le menționeze în piesele lor: anxietate, relații co-dependente, sex mediocru, întâlniri nereușite.

Articole similare

Alan Murin & IOVA lansează o piesă pe care sigur o să dansezi în seara asta

Talentatul muzician slovac Alan Murin lansează prima sa piesă internațională „Still Love You”, o col...

Înconjurul lumii în 365 de zile cu INNA

INNA este fără doar și poate unul dintre cei mai de succes artiști din România, având o carieră de-a...

INNA, primul artist român care a cântat pe scena de la Tomorrowland în fața a 200 000 de oameni

În acest weekend, INNA a marcat un nouă reușită semnificativă în carieră: artista a urcat pe scena d...