Festivalul Iron Dragons va avea loc în acest weekend la Ghimbav

Muzică
share

În acest weekend, între 31 mai și 2 iunie, va avea loc festivalul Iron Dragons, aflat la prima ediție, pe aerodromul din Ghimbav. Acesta îi va aduce pentru prima dată la Brașov pe Kristian Nairn, Zwette, Pascal Jr., The Motans, Jack Perry, Șuie Paparude și Paul Damixie.

Cunoscut pentru rolul său din serialul de succes „Game of Thrones”, Kristian Nairn va mixa în acest an la Iron Dragons. Cu aproape un deceniu înainte de a deveni cunoscut de oamenii din toate colțurile lumii grație simpaticului uriaș Hodor, acesta s-a remarcat ca DJ pe tărâmurile sale natale. A început să cânte la pian de la 3 ani, datorită mamei sale, în adolescență trecând la chitară, astfel ajungând să cânte în baruri.

„Eram cam timid în adolescență, iar chitara era modul meu de a mă exprima prin muzică. Nu eram menit nici să devin DJ, nici actor, ci voiam doar să cânt la chitară. Nu mă gândeam că voi ajunge să mixez, dar nu a fost greu pentru mine să trec la pupitru. Fac asta de peste 20 de ani. S-a întâmplat pur şi simplu, când cântam într-un club de noapte din Belfast, iar DJ-ul s-a îmbolnăvit. I-am luat locul şi de atunci mi-am început cariera de DJ”, a susținut Kristian Nairn.

Articole similare

[BREAKFAST] Aeroportul Ghimbav, primul record: zborul inaugural a fost cel mai urmărit la nivel mond...

Primul zbor cu destinația Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav a stabilit un record. Acesta a fos...

RATBV își prelungește traseele în weekend până la Ghimbav, unde va avea loc Iron Dragons Festival...

Pentru a facilita accesul brașovenilor și turiștilor care vizitează în această perioadă Brașovul spr...