[BREAKFAST] Aeroportul Ghimbav, primul record: zborul inaugural a fost cel mai urmărit la nivel mondial

CoolNews, NEWS
share

Primul zbor cu destinația Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav a stabilit un record. Acesta a fost cel mai urmărit zbor la nivel mondial din data de 15 iunie.

Aplicația „flightradar” permite oricui să urmărească în timp real cum decurge un anumit zbor. De obicei, un avion este urmărit în aer de cei apropiați pasagerilor, dar zborul dintre București și Brașov a fost urmărit de peste 2.900 de persoane.

Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav a fost inaugurat în 15 iunie 2023, cu un zbor de la București Otopeni, cu care au sosit în orașul de la poalele Tâmpei mai mulți reprezentanți ai administrațiilor locale, dar și reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului României și chiar ambasadorii Regatului Unit și Franței.

Situate la numai 120 de kilometri în linie dreaptă unul de altul, Bucureștiul și Brașovul nu sunt indicate să fie legate aerian. Totuși, traficul infernal de pe DN 1, în lipsa unei autostrăzi, ar putea duce la existența unor zboruri între cele două orașe. De altfel, deja circulă o glumă pe rețelele sociale: „Din cauza aglomerației pe DN1, zborul dintre București și Brașov a fost deviat pe Cheia”.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...