Confidenţialitate

Fere și Niculae BROsătoriți în direct

CoolNews
share

Ramona a vorbit ieri despre cea mai bună prietenă a ei, pe care a cunoscut-o în prima zi de grădiniță și cu care a fost colegă de clasă și de bancă până la sfârșitul liceului. Chiar dacă au luat-o pe drumuri separate, prietenia a rămas. Ramona e în România, iar prietena ei – Carolina – stă în Anglia, s-a căsătorit și are și o fetiță. Ramona a spus și că la nunta Carolinei a prins buchetul și că deși nu se văd des ele rămân cele mai vechi și cele mai bune prietene.

Și mai avem un cuplu de ‘Ramona – Carolina’, chiar aici la radio.

Ramona și Fere au ‘complotat împotriva’ lui Niculae, așa că Ramona l-a sunat pe Andrei în direct și l-a întrebat care este cel mai bun prieten al lui și cum s-au cunoscut.

În tot acest timp, Fere a așteptat cuminte răspunsul lui Andrei, care fără să stea pe gânduri a zis: ‘Gabriel Feresteanu, colegul nostru e cel mai bun prieten al meu… E fratele meu’. Imediat a intervenit și Fere, iar cei doi au început să își facă ‘declarații’ de dragoste.

Ramona i-a declarat: ‘Cei mai buni prieteni pentru eternitate’.

Cam despre asta e vorba aici la Virgin Radio, despre prietenie, dragoste, freshness și emoție, iar voi faceți parte din frumoasa noastră familie și va mulțumim pentru asta.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Articole similare

#GHIOZDANULLUINICULAE: Unul dintre cele mai hot covers din lume...

Nu știu ce scule foloseste Conor Maynard însă majoritatea prietenelor mele fete sunt pe jos când vin...

#GHIOZDANULLUINICULAE: PIESA MĂLINEI

Pentru că sunt un prieten bun fac orice pentru ai mei prieteni. Cum majoritatea oameni îmi trimit pi...

#GHIOZDANULLUINICULAE: Piesa de ascultat după o zi de muncă

Știu... poate nu e cea mai nouă piesă apărută, dar îmi place să îți aduc aminte de unele piese care ...