Fenomenul „Black panther” i-a convins pe câțiva tineri să dărâme un stereotip

CoolNews, Viral
share

Personajele de culoare erau privite ca și răufăcători în benzile desenate, asta până ca fenomenul „Black panther” să ia amploare.

Acum, câțiva tineri urmează exemplul creatorilor filmului și se costumează în „Black panther” pentru a dărâma acest stereotip și a arăta lumii adevăratul caracter al supereroilor.

Fanii pasionați de cosplay ce se costumează în personaje ale unui film sau personaj de benzi desenate și merg la evenimente de acest gen privesc filmul „Black panther” ca pe o șansă perfectă pentru a combate rasismul.

Portia Lewis este o actriță de culoare îndrăgostită de cosplay ce privește fenomenul „Black panther” ca pe „un mod de a ajuta oamenii să ne vadă ca și eroi”, referindu-se la persoanele de culoare.

„Oamenii de culoare vor să fie personajele pe care le iubesc fără să fie ridiculizați și luați în derâdere”, a declarat artista.

Tot mai mulți tineri din zilele noastre văd acest hobby ca pe un mod de a te raporta la personajele preferate și a arăta că vezi binele dincolo de orice se poate întâmpla în lume.

Articole similare

Serialul „Wednesday” se confruntă cu acuzații de rasism: „Toți actorii de culoare...”

Netflix este criticat de abonați după ce unii fani au catalogat „rasist” noul serial despre familia ...

Rihanna a lansat melodia "Lift Me Up", piesa principala de pe soundtrack-ul filmului "The Black Pant...

Rihanna – icon-ul, designerul, antreprenorul, filantropul și cel mai bine vândut artist de single-ur...

Rihanna lansează prima ei melodie în șase ani

Rihanna tocmai a anunțat data la care va lansa prima ei melodie nouă, prima în ultimii șase ani și e...