Confidenţialitate

Fenomenul „Black panther” i-a convins pe câțiva tineri să dărâme un stereotip

CoolNews, Viral
share

Personajele de culoare erau privite ca și răufăcători în benzile desenate, asta până ca fenomenul „Black panther” să ia amploare.

Acum, câțiva tineri urmează exemplul creatorilor filmului și se costumează în „Black panther” pentru a dărâma acest stereotip și a arăta lumii adevăratul caracter al supereroilor.

Fanii pasionați de cosplay ce se costumează în personaje ale unui film sau personaj de benzi desenate și merg la evenimente de acest gen privesc filmul „Black panther” ca pe o șansă perfectă pentru a combate rasismul.

Portia Lewis este o actriță de culoare îndrăgostită de cosplay ce privește fenomenul „Black panther” ca pe „un mod de a ajuta oamenii să ne vadă ca și eroi”, referindu-se la persoanele de culoare.

„Oamenii de culoare vor să fie personajele pe care le iubesc fără să fie ridiculizați și luați în derâdere”, a declarat artista.

Tot mai mulți tineri din zilele noastre văd acest hobby ca pe un mod de a te raporta la personajele preferate și a arăta că vezi binele dincolo de orice se poate întâmpla în lume.

Articole similare

The Weeknd și Kendrick Lamar, acuzați de plagiat

The Weeknd și Kendrick Lamar au fost dați în judecată de către o trupă de rock din New York, pentru ...

Care este clasamentul favoritelor pentru Premiile Oscar 2019

Premiile Oscar sunt la o aruncătură de băț, așa că deja se știu favoritele pentru Premiile Oscar din...

Wiz Khalifa își apără versurile rasiste

Noul său album, "Rollig papers 2" a fost lansat abia acum o săptămână, dar Wiz Khalifa a primit deja...